Hollywood: 5 vedete în criză care nu-şi acceptă vârsta

Câte sacrificii ai fi în stare să faci pentru a-ţi ascunde vârsta? Ţi-ai petrece timpul liber la sala de fitness transpirând de zor? Ai face investiţii serioase în operaţii estetice şi creme "miraculoase"? Te-ai cupla cu tineri care au jumătate din vârsta ta? Ai purta haine la modă printre adolescenţi? Vedetele fac asta. Nu toate, dar majoritatea. Îngrozite de faptul că vremea trece şi publicul le-ar putea înlocui în suflet cu unele mai tinere şi mai frumoase, fac tot posibilul pentru a opri trecerea timpului. Nu sunt puţine cele care şi reuşesc să arate de 20 la 50 de ani. Însă preţul este unul mare.
1 din 6

Demi Moore, lupta pentru tinereţe i-a provocat depresie


Una dintre vedetele invidiate de femeile din întreaga lume şi asta pentru că, la 49 de ani, concură la frumuseţe cu cele mai tinere dintre colegele de breaslă. În plus, părea că are o căsnicie perfectă alături de actorul Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Acum însă, actriţa a ajuns la capătul puterilor. Lupta pentru frumuseţe şi divorţul de cel alături de care a petrecut 6 ani au provocat o cădere psihică puternică pentru Demi. În ciuda eforturilor vedetei de a-şi păstra tinereţea şi astfel şi soţul, inevitabilul s-a produs: Ashton a dorit o femeie mai tânără decât soţia lui şi mai apropiată de vârsta lui dovedind că, uneori, dragostea are vârstă. De nerecunoscut, vedeta a rămas doar o umbră a celei care cucerea cu fiecare apariţie. Zilele trecute, Demi Moore a fost internată de urgenţă într-un spital din Los Angeles, din cauza extenuării, potrivit declaraţiilor făcute de agentul acesteia.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 2 Feb 2012, 13:36
    TOM CROSS

    ESTI UN BARBAT SUPER

    1
    1

  • MIO pe 2 Feb 2012, 12:30
    MARIETA IDIOATA !

    CUM POTI FI ASA DE REA ? ESTI O FEMEIE DE CACAT SI PLINA DE URA SI INVIDIE! PAI TU O FACI PE DEMI MOORE URATA? TU ESTI URATA IN INTERIOR SI IN EXTERIOR NEMERNICA CE ESTI DOAMNE NOI ROMANII TREBUIE DOAR SA FACEM RAU CA SA IESIM IN EVIDENTA?

    1
    1

  • Alexander pe 1 Feb 2012, 10:46
    Marieta

    Marieta dupa cum vad nici la tine mai mult de atat nu se poate. Si eu sunt de parere ca esti o femeie frustrata. Incearca si tu sa arati macar ca una dintre ele si apoi sa deschizi gura aia carcotasa.

    2
    3

  • laurica pe 31 Ian 2012, 12:31
    draga marieta

    Demi a fost, este si va fi intotdeauna frumoasa si, spre deosebire de tine, o femeie inteligenta si cu o cariera de invidiat, de ce oare esti asa frustrata?!

    8
    3

  • marieta pe 31 Ian 2012, 02:48
    Cher

    ea s-a chinuit saraca dar....mai mult de atat nu se poate

    1
    8

  • marieta pe 31 Ian 2012, 02:46
    DemiMoore

    e oribila! de fapt niciodata nu a fost prea frumoasa ce sa faci? varsta nu iarta oricati bani si faima ai avea de asta e bine sa ai familie vine un moment cand echilibrul il gasesti numai in familie fiecare varsta are frumusetea si placerile ei numai ca trebuie sa te adaptezi la ele

    5
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod