Hollywood: 5 vedete devastate de moartea animalelor de companie

Nu este uşor să pierzi un prieten, fie el şi cu patru picioare. De multe ori se întâmplă ca un animal să devină cel mai bun prieten al omului şi chiar să facă parte din familie. Din acest motiv, decesul acestuia lasă multă durere în sufletul stăpânului. Celebrităţile se numără şi ele printre iubitorii de animale. Iată 5 dintre vedetele devastate de moartea animalelor de companie.
1 din 6

Kim Kardashian

Vedeta de 31 de ani trece prin momente grele cauzate de dispariţia uneia dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa ei. Cu ochii în lacrimi, Kim a postat pe blogul său personal: "Cu mare tristeţe trebuie să vă anunţ că Mercy, pisica mea, a decedat. Inima mea este sfâşiată de această veste".

Mercy avea 4 luni şi reprezenta un cadou din partea lui Kanye West. La scurt timp după ce a primit-o, Kim a descoperit că pisica persană suferea de o alergie foarte periculoasă. Deşi vedeta a luptat cu toate forţele pentru viaţa felinei, animalul nu a putut fi salvat. Nici chiar  medicul Sydney Hitchcock, specialistul care se ocupă de animalele de companie ale vedetelor, nu a reuşit să-i trateze alergia lui Mercy, motiv pentru care pisica a fost eutanasiată pentru a nu mai suferi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod