Hollywood: 5 vedete care şi-au distrus chipul din cauza consumului de droguri

Deşi are 27 de ani, Amanda Bynes arată cu mult mai îmbătrânită din cauza stilului de viaţă dezordonat din ultimii ani. Cum recunoşti o persoană dependentă de droguri? Pe lângă simptomele psihice, există şi semne fizice precum îmbătrânirea prematură a pielii. Ca şi fumatul, consumul de droguri grăbeşte apariţia ridurilor. În plus, textura ei devine neuniformă, cu vase de sânge vizibile pe suprafaţă şi căpătă o nuanţă gălbui-cenuşie. Vezi care sunt vedetele a căror frumuseţe a avut de suferit din cauza stilului de viaţa nesănătos, dar şi a consumului de substanţe interzise.
1 din 6

Amanda Bynes

Are 27 de ani, vârstă pe care nu o arată, din cauza stilului de viaţă dezordonat din ultimii ani. Viaţa tinerei actriţei a luat o turnură urâtă, ajungând de nerecunoscut. Ca şi alţi copii minune ai Hollywood-ului, Amanda Bynes se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, dependenţe care au lăsat urme adânci pe chipul vedetei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 21 Oct 2013, 13:50
    numai chipul ?!

    Poate la asta sunt mai sensibili tinerii,la aspectul exterior,si s-or speria,dar de speriat este ca-si pierd controlul asupra vietii,a tot ce li se intampla,a ceea ce vor,etc.. Din pacate copiii nostril se uita 'peste gard' si copiaza fara discernamant,doar sa fie 'cool'. Pentru cat timp ?! (pana realizeaza-daca!-ca nu mai e cale de intoarcere..

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod