Hollywood: 5 vedete care s-au făcut de râs pe scenă

Vedetele sunt foarte atente cu imaginea lor, dar chiar şi aşa, nu pot evita întotdeauna momentele jenante. Unele fac pipi în pantaloni pe scenă, altele îşi expun tampoanele, iar altele iau contact cu solul în văzul tuturor. Iată cinci vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs pe scenă.
1 din 6

Amy Winehouse

Amy Winehouse s-a făcut de râs pe scena de la Belgrad, unde nu a cântat, ci a mormăit ceva pe limba ei. Vedeta era fie beată, fie drogată şi a decis să le dea fanilor săi nişte sfaturi, cu toate că abia reuşea să vorbească. Într-un final a coborât de pe scenă, dar turneul său mondial a fost anulat, inclusiv concertul său de la Bucureşti, de pe 15 august.

MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, scena, penibil, jenant
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxaroxi pe 26 Iun 2011, 00:19
    eu nu o judec

    dependenta pe care o are este ca si o boala aproape incurabila,trebuie sa ai in primul rand vointa ca sa iesi din cercul asta vicios al drogurilor de orice fel.Imi pare rau pentru ea si pentru vocea pe care o detine

    3
    4

  • LittleMissSunshine pe 25 Iun 2011, 14:24
    .

    Unele dintre aceste intamplari au fost intr-adevar accidente.Insa comportamentul lui Amy Winehouse denota lipsa de respect a acesteia fata de fanii ei dar si fata de propria persoana.

    22
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod