Hollywood: 5 vedete care îşi fac copiii de râs

Se spune că nu ne putem alege părinţii, aşa cum nici ei nu-şi pot alege copiii. Nu sunt puţini cei care, la un moment dat, s-au simţit stânjeniţi de una sau mai multe fapte ale părinţilor. Deşi poate fi greu de crezut, din această categorie nu lipsesc nici copiii vedetelor. Sunt glamour, fashion şi mai ales cool, dar deseori se întâmplă ca un copil să îşi dorească doar un părinte obişnuit şi nu unul vedetă. Iată 5 vedete care, nu doar o dată, le-au dat motive copiilor să se simtă ruşinaţi că le poartă numele.
1 din 6

Madonna, comportament de adolescentă îndrăgostită

Artista nu se sfieşte ca, la cei peste 50 de ani ai săi, să se afişeze în public purtând ţinute potrivite mai degrabă fiicei sale Lourdes, în vârstă de 14 ani, şi să apară însoţită de tineri care i-ar putea fi cu uşurinţă fii. Gurile rele spun că acest comportament nu este tocmai pe placul fiicei sale, Lourdes, şi că aceasta se plânge adesea de cât este de greu este să fii fiica Madonnei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 22 Sep 2011, 14:03
    ...

    Curt Kobain? Bine ca stiti sa scrieti corect numele "vedetelor" lipsite de talent care devin cunoscute pt ca se dezbraca in public sau apar in filmulete porno.... dar totusi "Curt Kobain"????

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod