Hollywood: 5 vedete care cheltuie sume exorbitante pe tâmpenii

Nu duc lipsă de bani şi îşi permit să-şi satisfacă cele mai ciudate mofturi. Vedetele de la Hollywood nu se sfiesc să cheltuie sume, care pentru oamenii de rând sunt exorbitante, pe tot felul de prostii. Iată câteva dintre cele mai cheltuitoare celebrităţi.
1 din 6

Angelina Jolie

Angelina Jolie şi Brad Pitt nu se uită la bani când vine vorba de familie sau prieteni. Astfel că, recent, cei doi şi-au scos cinci prieteni la cină în oraş şi i-au răsfăţat cu tot felul de bunătăţi. Nota de plată a fost nici mai mult, nici mai puţin de 4.000 de dolari. Nu s-au arătat zgârciţi nici cu ospătarii, care au primit un bacşiş de 1.000 de dolari. "Au comandat un munte de mâncare şi băutură şi au gustat din toate specialităţile din meniu. Nota de plată a ajuns la 4.000 de dolari şi s-au dovedit cu adevărat generoşi  pentru că şi-au invitat inclusiv bodyguarzii să cineze alături de ei", a povestit unul dintre chelneri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micumonica pe 25 Iun 2012, 13:02
    :)

    Nu mi se pare o tampenie din partea Angelinei si a lui Brad sa isi scoata prietenii la masa si sa ii puna si pe bodyguarzi langa ei......deci dupa parerea mea nu se incadreaza in aces articol.....

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod