Hollywood: 10 vedete după chipul cărora au fost făcute păpuşi

Ţi-ai dori să se fabrice o păpuşă care să-ţi semene perfect? Printre vedete, să inspiri în crearea unei păpuşi a devenit un trend. Însă nu toate celebrităţile au parte de această onoare. Iată 10 dintre starurile care au servit drept model pentru fabricarea unor păpuşi.
1 din 11

Robert Pattinson

Când filme precum cele din seria Twillight se bucură de un astfel de succes, se inventează tot felul de metode pentru a se scoate bani. Iar o păpuşă cu chipul celui mai sexy vampir aduce profit.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amor_sempiternus pe 11 Mai 2012, 02:25
    oribil!

    nu mai pot cu porcaria aia de twilight! cine naiba ar cumpara o papusa cu pattinson sau cu spurcaciunea cealalta, tot din twilight?

    3
    0

  • vivi pe 10 Mai 2012, 23:37
    pt Cristian

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    1
    0

  • Cristian pe 10 Mai 2012, 15:02
    Doar pentru o vorba

    Buna ma cheama Cristian si am 27 de ani sunt din Bucuresti si vreau sa cred ca pe undeva exista si pentru mine aceea fata potrivita,daca crezi ca merit 5 minute din timpul tau ia id meu bond_aikon007 si intra sa stam de vorba.mersic frumos ptr timpul acord

    0
    2

  • Poky pe 10 Mai 2012, 08:23
    Doamneee...

    Iar nu ati scos reclamele...mai fratilor dar voi nu luati in seama comentariile utilizatorilor???? Ce naiba nu pot sa citesc un articol calumea ca imi apare reclamele gen Nivea si alte porcarii.. Le stiu pe de rost hai inteleg o zi-doua dar nu o saptamana si nu la fiecare articol

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod