Halle Berry are o siluetă impecabilă. Care este secretul ei?

Are 51 de ani şi un corp de invidiat. Vrei să ştii ce dietă ţine Halle Berry şi cum reuşeşte să arate atât de bine?
Celebra actriţă este admirată pentru corpul său tonifiat. Poate ai auzit deja de dieta ketogenică care a strâns numeroşi adepţi în întreaga lume. Pe lângă un program riguros de sport, Halle Berry spune că dieta keto este cea care o ajută să controleze diabetul zaharat de tip 2 de care suferă şi să se menţină la greutatea dorită.

”Dieta keto aduce o mulţime de beneficii cum ar fi slăbitul (dragi mame, aşa scăpăm de burtica rămasă după sarcină), controlează poftele alimentare, conferă mai multă energie şi te ajută să te concentrezi mai bine.
Dacă eşti ca mine, poţi să tratezi diabetul zaharat de tip 2, vei constata că ai o rezistenţă fizică mărită, o piele mai frumoasă şi fără acnee, dacă asta reprezintă o problemă pentru tine. Această dietă te poate scăpa chiar şi de migrene!”,
a scris Halle Berry pe contul său de Instagram.

”Dieta ketogenică se bazează pe grăsimi ca sursă principală de energie, în timp ce se limitează drastic consumul de carbohidraţi, iar proteinele sunt acceptate doar în cantităţi moderate.
Corpul arde grăsimi pentru a produce energie, lucru care determină producţia de cetone. Acest proces este cunoscut sub denumirea de cetoză. Corpul intră în această stare metabolică atunci când consumul de carbohidraţi este redus la 50 de grame pe zi sau chiar mai puţin”
, explică pentru womenshealth.com.au Nicole Dynan, un dietetician recunoscut în Australia.
6 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod