Ghidul lui Kim Kardashian pentru selfie-uri perfecte

Starleta americană Kim Kardashian a devenit o adevărată regină a selfie-urilor. Protagonista reality-show-ului "Keeping Up with the Kardashians" are un succes răsunător pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, și datorită selfie-urilor sale perfecte.
Vedeta a dezvoltat o metodă care o ajută să-și facă singură cele mai reușite fotografii, pe care le împărtășește apoi cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Fiind de-a dreptul obsedată de realizarea selfie-urilor perfecte, Kim a lansat anul trecut și o carte care conține exclusiv imagini cu sine, realizate chiar de ea, cu telefonul mobil.

Dar care sunt secretele vedetei pentru fotografii impecabile? Iată câteva dintre sfaturile starletei, colectate de marieclaire.com.

Ai grijă ca lumina să fie potrivită

"Trebuie să ascunzi tot ceea ce nu vrei să se vadă și să evidențiezi ceea ce îți dorești", a explicat Kim în timpul unei reclame pentru o companie de telefonie mobilă. Și se pare că lumina potrivită te poate ajuta să faci asta foarte ușor.
În primul rând, lumina albă, fluorescentă, nu te va avantaja deloc, dar lumina aurie a soarelui în orele de dinaintea apusului îi va oferi chipului tău o strălucire caldă. Un alt truc este acela de a ține un șervețel alb în apropierea feței pentru a neutraliza intensitate luminii atunci când îți faci un selfie folosind blițul.

Bărbia jos, aparatul sus

Kim a declarat în nenumărate rânduri că atunci când vine vorba de unghiul ideal pentru selfie ea urmează doi pași: își ține bărbia jos și ridică telefonul puțin mai sus de nivelul feței, ceea ce face ca trăsăturile să iasă mai bine în poză.

"Bot de rață"

Foarte mulți oameni urăsc gestul de a țuguia buzele în selfie-uri. Dar Kim spune că are avantaje de necontestat, important este să știi cum să-l faci corect.
"Îmi place pentru că îți evidențiază pomeții, chiar dacă îi enervează maxim pe oameni", a declarat starleta. Nu este nevoie să exagerezi, ci doar să-ți încordezi puțin buzele.

Decupează

"Un selfie reușit ține mult și de modul în care îl decupezi", a declarat Kim în show-ul TV prezentat de Jimmy Kimmel. "Dacă nu îți place cum a ieșit ceva, atunci este mai bine să decupezi imaginea", mai adaugă Kim. De exemplu, dacă ți-ai făcut un selfie care include bustul și nu îți place cum îți stă cămașa, taie astfel încât să obții un portret.

Folosește aplicații de editare

O sursă a declarat pentru Us Weekly că vedeta folosește o aplicație de editare pentru fotografiile de pe Instagram ce poartă numele Perfect 365. Este o aplicație pentru îmbunătățirea selfi-urilor care îți permite să uniformizezi nuanța tenului, să o luminezi, să adaugi puțină culoare în obraji și chiar să-ți lungești genele.
Dar ai grijă să nu exagerezi cu retușurile, pentru că rezultatul va fi un dezastru!

Înlocuiește camera telefonului cu un aparat foto digital

Kim Kardashian a mai dezvăluit în timpul unui interviu că folosește un aparat foto digital pentru unele dintre selfie-urile sale. "În acest fel fotografiile ies impecabil", a explicat vedeta. Iar ca să poți posta direct pe rețelele de socializare, alege un aparat foto cu funcție wifi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod