Frumuseţe de vedetă. Chef Patrizia Paglieri foloseşte des măşti cu miere de albine

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Chef Patrizia Paglieri, jurat la „MasterChef“, show difuzat de Pro TV în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Patrizia Paglieri: Sunt atentă la ceea ce mănânc şi încerc pe cât posibil să evit dulciurile şi carbohidraţii. Pe de altă parte, muncesc foarte mult, mă agit şi sunt destul de activă.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Toată viaţa am ţinut dietă.

Mi-am controlat întotdeauna alimentaţia, sunt foarte atentă din acest punct de vedere. Sunt nevoită, atât acasă, cât şi la locul de muncă, să mănânc din toate, dar nu abuzez niciodată, de obicei doar gust. Acest regim dă rezultate, cu siguranţă, şi este perfect adaptat stilului meu de viaţă.

Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

Din păcate, în acest moment nu prea mai merg, iar motivul este lipsa timpului liber, chiar dacă mi-ar plăcea. Sunt prinsă în multe proiecte şi asta îmi ocupă ziua de dimineaţa până seara.
Însă, de-a lungul timpului, am tot fost. Mă ajută să îmi menţin sănătatea psihică, dar şi pe cea fizică, bineînţeles.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Chiar dacă acum timpul nu îmi permite, îmi place foarte mult să merg la sala de fitness şi fac acest lucru de câte ori pot. Mă relaxează foarte mult şi îmi dă o stare de bine.

4 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 4 Oct 2014, 12:30
    crema

    eu am aflat de curand de un brand din Franta care se numeste Fereto si care este organic. am incercat toate cremele si sunt foarte bune. cel mai mult imi place crema matifianta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod