Fobiile starurilor

Stii de ce nu se priveste Pamela Anderson in oglinda? Pentru ca ii este frica de ea. Nu este deloc de mirare ca unii oameni se tem de paianjeni si serpi, dar Justin Timberlake adauga acestor temeri si spaima de rechini. Si lui Mandy Moore ii este frica de rechini, acestora adaugandu li-se crocodilii si intunericul. Lui Leonardo Dicaprio ii este frica de meduze, lui Michael Jackson ii ieste teama sa nu ii fie luati copiii, iar Pamelei Anderson de... propria imagine, de cea vazuta in oglinda.

Chiar daca au garda de corp si se plimba cu limuzina, starurile au si ele temerile lor. Fie ca sunt obisnuite sau bizare, fobiile lor sunt mai mult sau mai putin explicabile. Una dintre acestea din urma este spaima de par pe care o are Mel Gipson.

Stii de ce Mariah Carey nu se imbraca niciodata in rosu? Cum alte staruri au diverse temeri care nu le dau pace, nu face exceptie nici Mariah Carey. De fapt este vorba de culoarea rosie pe care nu o suporta si prin urmare nu o poarta. Mai mult decat atat ea refuza sa fie purtata si de catre cei din jur, spunand ca rosul ii provoaca isterii. Toti angajatii ei trebuie sa se supuna acestei reguli bizare: fara rosu!

Angelina Jolie se teme ca ar putea fi o mama rea. "Ma indoiesc mereu de capacitatea mea de a fi mama", spune vedeta care a adoptat pana acum trei copii: Maddox (3 ani), Pax (4 ani) si Zahara (2 ans, si este mama naturala a lui Shiloh. "Imi aduc aminte de momentul in care l-am luat pentru prima oara pe Maddox in brate. M-a privit si am inceput sa plang. Desi nu ma mai ocupasem de niciun copil pana atunci, faptul ca se simtea in siguranta mi-a dat curaj", spune Angelina.

Lui Johnny Depp ii este frica de sange. De propriul sange. Starul de la Hollywood a declarat ca vederea propriului sange il sperie si de aceea ii este teama sa se taie sau sa mearga la doctor. La premiera filmului Sweeney Todd de la New York, a declarat: "Curge mult sange in acest film, dar eu prefer sa-l pastrez pe al meu. Nu sunt prea curajos la vederea propriului sange.

Daca trebuie sa zboare cu avionul, Jennifer Aniston este dispusa mai curand sa renunte la calatorie. Ea a prins teama de avion de cand a fost surprinsa de o furtuna cu descarcari elecrice in timp ce se afla intr-un avion cu destinatia New York. De atunci ea recunoaste ca devine nervoasa si nelinistita de fiecare data cand se urca la bordul unui avion. "Plecasem din Toronto si ne aflam in drum spre New York. Desi zborul trebuia sa dureze o ora, am facut mai mult de doua ore pe drum. Nu trebuia sa ne aflam in aer si de fiecare data cand vedeam o fasaie de pamant imi doream sa aterizam", a spus Jennifer. "Ma sperie decolarea pentru ca nu inteleg cum se ridica avionul in aer. Am auzit de aerodinamica, viteza, motor, dar sunt mult mai speriata ca inainte", a adaugat vedeta.

Actrita Nicole Kidman este de-a dreptul terifiata atunci cand vede un fluture. Ea isi explica ca aceasta fobie a aparut in Australia, cand era copil. Actrita a marturisit: "Uneori cand ma intorceam de la scoala, gaseam in fata usii cel mai mare fluture pe care si l-ar putea imagina cineva vreodata. As fi facut orice doar ca sa nu fiu nevoita sa intru pe usa principala. Am incercat sa scap de aceasta fobie. M-am plimbat printre fluturii uriasi captivi de la muzeul stiintelor naturale, dar nu a mers. As face orice dar nu as suporta sa fiu inconjurata de fluturi ce zboara."

Desi este una dintre cele mai frumoase actrite, Catherine Zeta Jones nu a reusit sa il faca pe sotul ei sa scape de o amintire neplacuta legata de femei. Michael Douglas a trait o experienta traumatizanta cand avea 16 ani: a vazut o tanara in costum de baie cu par la subrat. De atunci, aceasta practica a devenit o fobie, curioasa ce e drept. In seria starurilor cu fobii bizare se inscrie si Woody Allen caruia ii este frica de copii si de soare si Orlando Bloom pe care il sperie porcii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amalia pe 16 Oct 2010, 13:37
    fobia starurilord e la hllywood

    eu cred ca toate aceste povesti sunt inventate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod