EXCLUSIV Dana Nălbaru plănuieşte să rămână din nou gravidă

Cântăreaţa Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, au început, de curând, o colaborare cu postul tv Film Cafe.

Cei doi au acceptat să vorbească cu eva.ro despre planurile de viitor, dar şi despre noul proiect.

eva.ro: De curând aţi început o colaborare cu postul Film Café. Ce v-a determinat să vă implicaţi în acest proiect?

Dana Nălbaru: Au fost mai multe motive. Mai întâi, cel care a primit propunerea a fost Dragoş, lui i-au plăcut scenariile. Ar fi trebuit să joace  alături de o actriţă profesionistă, dar situaţiile din filme încercau să redea un cuplu real, ori această idee nu se potrivea cu imaginea pe care o are publicul din România despre viaţa lui de zi cu zi, lumea ne cunoaşte ca şi cuplu pe noi doi, aşa că m-a propus pe mine ca parteneră şi producătorilor li s-a părut o idee bună.

Ne-am convins apoi când am văzut variantele filmate pentru postul din Ungaria, erau foarte amuzante şi filmate bine, aşa că n-am mai stat pe gânduri şi am spus „Da!“. Cele zece zile la Budapesta au fost ca o vacanţă pentru noi. În ultimul an şi jumătate am lucrat amândoi foarte mult şi nu am prea avut timp doar pentru noi doi, aşa că am profitat din plin.
 
Cum au fost filmările la „Îndrăgostiţi ca-n filme“? Ce v-a plăcut cel mai mult?

Dana Nălbaru: Cel mai mult ne-a plăcut echipa alături de care am lucrat. Atmosfera a fost extrem de relaxată şi de veselă, am filmat între cinci şi şapte episoade pe zi, iar seara ieşeam cu toţii la masă. Ne-am imprietenit şi, cu siguranţă, ne vom revedea cu cel puţin trei dintre cei cu care am lucrat.

Aţi jucat împreună în această producţie. Cum aţi colaborat unul cu celălalt pe platorurile de filmare?

Dana Nălbaru: Excelent, aş zice. Dragoş a avut multă răbdare cu mine şi a fost un profesor bun. Mi-a explicat ce am de făcut atunci când nu ştiam iar faptul că scenariile erau scrise că pentru un cuplu adevărat a făcut ca totul să meargă în mod firesc.

Urmăriţi Film Café? Ce mesaj aveţi pentru telespectatorii acestui post?

Dana Nălbaru:  Noi petrecem foarte puţin timp în faţa televizorului, spre deloc, aş zice. Singurul televizor din casă este deschis pe Minimax atunci când Sofia vrea să se uite. Însă, le urăm consumatorilor de filme şedere plăcută la Film Cafe şi să se bucure de filme de calitate.


 
Ţinând cont că aveţi o viaţă profesională foarte aglomerată, când mai aveţi timp să staţi şi împreună?

Dana Nălbaru: Scriam mai sus că am luat cele zece zile de filmare la Budapesta şi ca pe o vacanţă pentru că am fost non-stop împreună. Noi încercam să păstrăm o balanţă în relaţia noastră şi să nu avem perioade lungi în care stăm departe unul de celălalt.

Se întâmplă ca atunci când Dragoş are filmări în străinătate să fim mai mult timp despărţiti şi atunci este foarte greu. Dacă însă nu e plecat ne facem timp pentru noi, chiar dacă mai puţin uneori. Meseriile pe care ni le-am ales ne ajută să ne stabilim singuri programul şi uneori anulăm sau amânăm anumite proiecte, întâlniri, programări, doar ca să stăm împreună.

Cine are grijă mai mult de Sofia?

Dana Nălbaru: Sofia are parte de multă iubire şi mi-e greu să spun care dintre noi stă mai mult cu ea. Cred că amândoi. Când nu e Dagoş, sunt eu cu ea, şi invers. Iar când suntem amândoi, stăm cu toţii.

Cum aţi trecut peste momentul în care v-a fost spartă casa? Vă este teamă că vor apărea în presă poze personale, furate din laptopuri?

Dana Nălbaru: Ne-am gândit că ar putea apărea în presă poze personale, da, dar eu am fost mai speriată decât Dragoş, care are darul de a mă linişti mereu, aşa că m-am calmat. Acum a trecut şi nu ne mai gândim la asta, dar a fost un moment foarte delicat şi nu pentru că ar fi putut apărea ceva în presă neaparăt, ci pentru că ne-am simţit în pericol.

Dragoş, cum este să fii Moş Crăciun, ţinând cont că ai jucat acest rol în filmul „Ho HoHo 2 - O loterie de familie“?

Dragoş Bucur: Este întodeauna dificil şi, în acelaşi timp, frumos să joci cu copii. Dificil pentru că vorbim de copii de 7 sau 8 ani, cu toane, care obosesc repede, care pot răci uşor în condiţii de filmare mai dificile. Frumos pentru că filmarea se transformă în joacă, bucuria lor devine şi a ta, iar emoţia lor când te văd îmbrăcat în Moş Crăciun este una adevărată.

I-ai dat vreun sfat Andreei Marin?

Dragoş Bucur: Nu, mă abţin în general de la a da sfaturi pe platoul de filmare colegilor, aşa am învăţat de la profesorii mei de actorie.

Dana, au existat, în trecut, informaţii conform cărora l-ai fi înşelat pe Dragoş. Te dereanjează aceste atacuri?

Dana Nălbaru: Informaţii... Cum sună! A apărut la televizor o doamnă cu părul mare, care a început să spună nişte lucruri urâte despre noi, ca să ne facă rău. Şi nu mă supăr pe cei care vor să-mi facă rau, oricât de ciudat ar părea. Îmi pare rău pentru ei.

Îşi doreşte Sofia un frăţior sau o surioară? Vreţi să mai aveţi copii?

Dana Nălbaru: Sofia îşi doreşte mult o surioară sau un frate, însă, până acum, nu a fost să fie. Poate la anul.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
21 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod