Dosar Eva: 14 vedete din România care au avut de-a face cu legea

În ciuda celebrităţii şi a banilor de care dispun, unele persoane foarte cunoscute din România devin clienţi de bază ai sistemului de justiţie de la noi sau din alte ţări.

Numele cunoscute, precum Mihaela Rădulescu, Pepe sau Daniela Gyorfi, au ajuns în dosarele cercetate de procurori, iar în cele mai multe cazuri conturile s-au reglat, mai devreme sau mai târziu, fără probleme deosebite.

Pentru câteva personaje importante înfăţişarea la tribunal nu a fost însă doar o simplă formalitate, ci s-au transformat într-un coşmar care le-a marcat viaţa, cazierul şi reputaţia. 

Descoperă cum s-au încheiat aventurile vedetelor pe culoarele întortocheate ale Justiţiei!

 

1 din 15

Natalia Mateuţ, faultată dur de poliţiştii olandezi

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ a fost arestată în aprilie, anul trecut, în centrul oraşului Amsterdam. Aflată în vacanţă în Olanda, ea a fost acuzată că, împreună cu câţiva prieteni, a folosit un card de credit fals cu care cumpărat haine şi obiecte de lux în valoare de 80.000 de euro. Natalia Mateuţ a încercat să fugă de poliţişti, dar a fost prinsă imediat de câţiva agenţi, care au culcat-o la pământ şi i-au pus cătuşele. Evident, într-un alt scenariu decât este obişnuit fotomodelul.
Autorităţile au dezvăluit că se aflau pe urmele lor de mai multe zile, după ce s-a descoperit că aceştia plătiseră în mai multe magazine de lux cu carduri de credit false. Nati a fost eliberată după un weekend petrecut după gratii, iar tatăl fotomodelului a dat vina pe noul ei iubit, Valentin Petrişor, retinut şi el odată cu tânăra. Cei doi erau împreună de câteva luni, iar fostul fotbalist a spus că baiatul, un paparazzo, a fost închis doi ani pentru tâlharie.

Întoarsă acasă,  ea a susţinut că totul a fost un abuz al poliţişilor olandezi. Oricine se poate edifica urmărind reluarea fazei incriminate de Mateuţ. Dorin Mateuţ. Noi zicem că n-a fost un fault criminal, ci mai degrabă unul legal.

 

19 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod