David şi Victoria Beckham, un cuplu de milioane. Istoria lor în imagini

Când s-au cunoscut, el avea doar 22 de ani, iar ea 23. Astăzi, după mai mult de 15 ani petrecuţi împreună, fosta Spice Girl şi vedeta fotbalului britanic formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz.

Victoria, 40 de ani, şi David Beckham, 39 de ani, sunt de departe cel mai mediatizat cuplu al momentului. S-au cunoscut şi îndrăgostit în anul 1998, pe vremea când se număra printre cei mai râvniţi burlaci, iar ea Posh Spice, membră a unei trupe de fete care a facut istorie. De-a lungul a 15 ani de relaţie, mediatizatul cuplu apreciat pentru stilul vestimentar a evoluat mult, trecând prin schimbări majore de la prima lor apariţie în public.

Victoria a fost blondă, brunetă, a fost tunsă bob, a purtat extensii de păr, şi-a mărit sânii cu implanturi cu silicon, apoi s-a răzgândit şi a renunţat la ele şi a lansat dintotdeauna tendinţele în modă. Însă indiferent de schimbările de look prin care a trecut, un lucru a rămas la fel: silueta. După 4 sarcini, fosta Spice Girl reuşeşte să se menţină zveltă, numărându-se printre vedetele cunoscute drept obsedate de kilograme şi diete minune. Nu doar look-ul a fost schimbat de frumoasa Victoria, ci şi cariera. De la muzică, vedeta în vârstă de 40 de ani a cunoscut succesul şi în modă, devenind un designer foarte apreciat. Din ce în ce mai multe celebrităţi au fost surprise purtând pe covorul roşu creaţii semnate de Victoria Beckham. Elegante, feminine şi sexy, rochiile create de soţia lui David Beckham sunt preferate de vedete precum Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Michelle Williams, Miranda Kerr sau Drew Barrymore.

Nici viaţa fotbalistului nu a fost mai puţin spectaculoasă. În afara carierei de sportiv, David s-a bucurat şi el de succes în modă, dar ca model. Fie că face reclamă la lenjerie intimă, parfumuri sau ceasuri, numele lui David Beckham produce bani.

Cuplul a strâns o averea considerabilă în timpul căsniciei. În 2009, Victoria era pe locul 52 în topul celor mai bogate femei din Marea Britanie, iar împreună cu David, era pe locul al 19-lea în clasamentul celor mai bogate familii, cu peste 112 milioane de lire sterline în conturi. În prezent, averea lor este estimată la peste 125 de milioane de lire sterline.

Cei doi au împreună patru copii, trei băieţi şi o fată, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Foto: Hepta/Mediafax

 

1 din 18

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod