Vedetele si brazii de Craciun

Cum şi-au împodobit vedetele brazii de Crăciun

Bradul făcut de Kylie Jenner este atât de mare încât a fost adus cu o platformă. Vezi cum şi-au împodobit vedetele de la Hollywood brazii de Crăciun!

Celebrităţile au început să se laude pe reţelele de socializare cu brazii de Crăciun, împodobiţi care mai de care mai frumos. Este cea mai frumoasă perioadă a anului, iar vedetele le oferă fanilor o privire în universul lor intim, postând fotografii cu bradul de Crăciun pe care l-au decorat anul acesta.

Dacă Kylie Jenner a ales să exagereze cu bradul de Crăciun, care este atât de impunător încât a fost nevoie să fie adus cu o platformă, nu acelaşi lucru se poate spune despre modestia cu care Drew Barrymore împărtăşeşte cu fanii săi o fotografie cu bradul său clasic.

Britney Spears a postat o imagine cu bradul său de Crăciun încă din noiembrie, de când au serbat în familie Ziua Recunoştinţei.

Se pare că toată lumea intră în spiritul Crăciunului mult mai devreme faţă de alte dăţi, alegând să decoreze bradul încă de la începutul lunii decembrie. Şi până la urmă nici nu contează acest lucru, ci faptul că apuci să te bucuri de atmosfera de sărbătoare mai multă vreme!

1. Kylie Jenner

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Dec 11, 2016 at 12:45pm PST

Cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner, Kylie, şi-a dorit un brad grandios şi dorinţa i s-a îndeplinit. Surse din anturajul vedetei susţin că a fost nevoie de mai mult oameni şi o platformă pentru ca bradul să fie transportat şi amplasat în casă.

 

2. Britney Spears

Vedeta a împodobit bradul încă dinainte de Ziua Recunoştinţei, care se serbează în fiecare an în ultima zi de joi a lunii noiembrie. Împreună cu familia, Britney a oferit fanilor un filmuleţ emoţionant pe Instagram.

 

3. Drew Barrymore

Şi Drew Barrymore a ales să facă încă de la începutul lunii decembrie bradul de Crăciun. Astfel, că ea a postat pe Instagram un selfie cu ea şi brăduţul ei împodobit simplu şi cu mult bun gust.

 

4. Geri Halliwell (Horner)

Fosta componentă a celebrei trupe Spice Girls, Geri Halliwell care urmează să nască în curând, şi-a surprins fanii cu un brad de Crăciun foarte elegant şi clasic decorat. Atmosfera de calm si sărbătoare care reiese din fotografie ăi prieşte de minune vedetei care se pregăteşte să dea naştere primul celui de-a doilea copil.

 

5. Jessica Alba

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on Dec 7, 2016 at 7:18pm PST

Vedeta a intrat în spiritul Crăciunului şi a împărtăşit fanilor săi de pe Instagram o fotografie cu bradul ei, plin de luminiţe şi decorat într-un mod clasic.

 

6. Kelly Osbourne

A photo posted by Kelly! (@kellyosbourne) on Nov 21, 2016 at 10:46pm PST

Sub atenta supraveghere a mamei sale, Sharon, fiica lui celebrului rocker Ozzy Osbourne face acrobaţii pe scară pentru a atârna un glob în bradul de Crăciun. Ea a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de mama sa, în timp ce împodobeau bradul de Crăciun.

 

7. Naomi Watts

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on Dec 4, 2016 at 6:11pm PST

Naomi Watts dovedeşte că nu greşeşti niciodată cu un brad de Crăciun decorat în stil clasic, cu globurile roşii şi acadele atârnate de crengi. Este un brad foarte reuşit care creează o atmosferă feerică în casa vedetei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod