Cum arată noua casă a lui Ellen DeGeneres. A costat 18,6 milioane de dolari

de Georgiana Dorobanţu, 15 Noiembrie 2017

Gazda emisiunii de succes "The Ellen Show", Ellen DeGeneres se numără printre vedetele pasionate de imobiliare și de locuințele extravagante.
Cea mai nouă achiziție a sa este o locuință în Santa Barbara, în valoare de 18,6 milioane de dolari. 

Casa situată pe plajă are o suprafță de 560 de metri pătrați, patru dormitoare și patru băi, dar nu se compară cu dimensiunile fostei locuințe a vedetei și a soției acesteia, actrița Portia de Rossi. Vila în stil italian deținută de cele două staruri avea o suprafață de 930 de metri pătrați și a fost scoasă la vânzare pentru suma de 45 de milioane de dolari, potrivit housebeautiful.com.

Noua locuință achiziționată de Ellen are toți pereții îndreptați către plajă realizați din sticlă, ceea ce oferă o priveliște spectaculoasă către Oceanul Pacific.
Casa are un teren de 4000 de metri pătrați și nu lipsesc pisicina, terenul de tenis și o casă pentru oaspeți care poate găzdui până la opt persoane. 

Dacă exteriorul este impresionant, nici interiorul nu lasă de dorit. La parter se află trei dormitoare dotate cu baie proprie și un spațiu deschis care include bucătărie, living și zonă pentru servirea mesei.

La etaj este dormitorul principal, dotat cu un dressing imens, baie cu cadă pentru relaxare, un birou și trei șemineuri, dintre care unul aflat pe terasă.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod