Cum arată Matteo Bocelli, fiul lui Andrea Bocelli. Este un model de succes și un tenor talentat

Andrea Bocelli este un părinte mândru. Fiul său, Matteo, îi moștenește talentul și visează să devină un tenor de succes, la fel ca tatăl său.
Nu doar că are o voce impresionantă, care amintește perfect de cea a tatălui său, dar Matteo Bocelli are tot ce-i trebuie pentru a deveni un adevărat sex-simbol. Cu trăsături mediteraneene perfecte și mereu cu zâmbetul pe buze, fiul mijlociu al celebrului tenor italian are șanse să devină la fel de faimos precum părintele său.

Tânărul în vârstă de 20 de ani este pasionat de modă și cochetează cu modellingul. Anul trecut, Matteo a devenit imaginea brandului Guess, pozând alături de Jennifer Lopez pentru campania de promovare a colecției toamnă-iarnă 2017/2018.
Printre prietenii săi se numără staruri de talie internațională precum Bella Hadid, Camila Cabello sau Leonardo DiCaprio

Născut în 1997, Matteo Bocelli este cel mai mic dintre cei doi fii ai lui Andrea Bocelli din prima căsătorie, cu Enrica Cenzatti. Deși a făcut deja primii pași în cariera de model, Matteo vrea să-i calce pe urme tatălui său. Acesta studiază Conservatorul "Luigi Boccherini" din orașul Lucca.

Matteo Bocelli și-a făcut deja debutul pe scene internaționale și a cântat la evenimente importante precum Celebrity Fight Night din 2016 și 2017, dar și la gala David Foster and Friends desfășurată în Statele Unite, la Washington.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod