Cristina Bălan: „Lăsaţi-mă între copii şi animale şi sunt în Rai“

Născută în Timișoara, Cristina Bălan studiază muzica încă din copilarie. În 1999, începe activitatea muzicală în trupa IMPACT, alături de care rămâne până în anul 2011.

În 2013, pune bazele unui nou proiect, trupa ABCD, cu care participă la Eurovision. Piesa "Final de război" a repezentat pentru Cristina începutul unui drum pe care își dorea să meargă de câtiva ani. În timpul competiției Eurovision primește vestea că va deveni mamă și decide să întrerupă activitatea muzicală, dedicându-se exclusiv copiilor.

În 2015 revine în atenția publicului prin participarea la show-ul de televiziune Vocea României, concurs pe care îl și câștigă.

Anul 2016 o aduce pe Cristina în fața publicului într-o nouă formulă de scenă, alături de Alex Petcu (tobe), Bogdan Țigănuș (bass), Radu Teodorescu (clape) și Mircea Ioniță (chitară).

În luna mai 2016 lansează single-ul Unbreakable, o piesă care vorbește despre viața artistei și care s-a bucurat de un succes foarte mare în mediul online. În 2017 Cristina lansează „Sertar cu amintiri”, care este o poveste audiovizuală plină de forță și emoție.

1. Dacă te-ai putea reîncarna într-un animal, care ar fi alegerea ta? Și de ce?
În șarpe.
S-o mai ispitesc pe Eva o data :))

2. Când te-ai uitat ultima dată la TV și la ce?

Nu mai țin minte. Nu am TV. Nici la hoteluri nu prea pornesc televizorul. Avem laptop cu noi, să ne simțim ca acasă.

3. Ce urăști cel mai mult?
Nu urăsc. Mă străduiesc să alung astfel de sentimente extrem de dăunătoare. Până acum mi-a ieșit. Dacă întrebarea e - ce nu-mi place, minciuna ar fi în top 3.

4. Ce preferi să faci când ai o zi liberă?
Să mă răsfăt. Mental și emoțional, de cele mai multe ori.
Să pictez, să restaurez obiecte vechi din lemn, de exemplu.

5. Pleci pe o insulă pustie și nu vrei să te mai întorci. Ce iei cu tine? Sau pe cine?

Îmi iau familia, indiscutabil. Suntem o singură entitate, cu patru ramificații.

6. Ce îți doreai să devii când erai mică?

Cântăreață.

7. Care este cea mai jenantă sau amuzantă amintire care îți vine acum în minte?
Așa, rapid, îmi amintesc când mi s-au rupt pantalonii, pe scenă, la spate. Dar era un club și aveam public în toate părțile.
Este cam jenant, să te trezești cu fundul expus. Am cerut o bluză și am legat-o în jurul taliei, apoi am continuat, după o porție sănătoasă de râs general.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod