Corina Bud îi ajută pe copiii cu autism

Mulţi dintre copiii cu tulburări din spectrul autist nu pot vorbi şi nici nu pot scrie, nu reuşesc să se exprime, să comunice sau să se facă înţeleşi. Pentru că nu-şi pot spune singuri povestea, vino să îi susţii şi să fii vocea lor măcar pentru o zi.
Corina Bud şi echipa de la Sun Plaza le vor face o vizită, la 31 ianuarie, copiilor de la Centrul AITA (Asociaţia pentru Intervenţie Terapeutică în Autism), unde aceştia primesc îngrijirea de care au nevoie, iubire şi înţelegere. Cu această ocazie,  micuţii vor primi rechizite şi materiale educaţionale care să le ajungă timp de un an.
30 Ianuarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • condurache liliana pe 25 Iul 2013, 01:11
    baietelul meu florin

    am unbaietel de 6 ani condurache florin antonio si sufera de retard mintal si sant foarte disperata ca nu stiu cum sal ajut are nevoie de recuperare de logoped ptr care vointa dar nu putem financiar sal ducem si mai am un baietel de10 luni david si este foarte greu sami permit al duc la recuperari nu stiu la cine sa apelez sa ma ajute sal pot vedea si eu ca poate vb si sa mearg la scoala va rog sa ma ajutati sant la capatu puterilor astept raspuns nt tel 0761891832

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod