Bogati si zgarciti

Starurile fac milioane de dolari cat ai zice "peste", dar unele dintreele nu se grabesc sa-i cheltuiasca. Iata cateva stele de la Hollywoodcare prefera sa tina mana pe portofel decat in el.

Judge Judy este cunoscuta pentru zgarcenia ei atunci cand merge lacumparaturi. "Daca sunt in cautare de ceva merg direct la tinta, adicala rafturile unde sunt reduceri... fara sa-mi fie deloc rusine. Odataam fost cu o prietena care mi-a spus 'Cel putin arunca o privire si laalte raioane,' iar eu i-am raspuns 'Niciodata nu cumpar daca nu suntreduceri asa ca ce sa-mi mai pierd timpul?'"

Minnie Driver si Barbra Streisand refuza sa plateasca mult pentruhaine.
Barbra este cunoscuta ca fiind mare amatoare de tot felul;de reduceri si gratuitati... chiar si cele pentru cafea.

Sa faca afaceri bune nu este o misiune imposibila pentru Tom Cruise,care a fost si el vazut cautand reducerile atunci cand cumpara hainepentru el si copiii sai.

Demi Moore, Julia Roberts, Hilary Swank, Cameron Diaz... toate cumparade la reduceri. Este un micut magazin in Manhattan unde sunt des vazutecautand rochii de seara pentru diferite evenimente.Drew Barrymore, Winona Ryder, Claire Danes, Kelly Lynch si Debra Messingsunt si ele cliente fidele ale acestui magazin.

Rene Russo face economii pentru a cumpara ceea ce-i place cuadevarat. Spune ca uneori renunta la haine, bijuterii si alte lucruriluxoase pentru casa pentru a cheltui cu pasiunea ei... imensa gradinade acasa.

Unele staruri economisesc si atunci cand vine vorba de citit si mai alesmancat. Calista Flockhart si Harrison Ford au fost surprinsi intr-olibrarie citind dintr-un ghid al restaurantelor. Odata ce au gasit unrestaurant ce s-a potrivit cu ceea ce cautau, au pus cartea la loc peraft si au plecat.

David Schwimmer si Tim Allen combina miscarea fizica cueconomiile.
Cum? Parcand ceva mai departe de destinatia lor si merg pejos, pentru a economisi 3$.

Katie Couric economiseste atat pe pamant cat si in aer. Nu numai ca isiface cumparaturile de la reduceri, dar zboara atunci cand sunt reducerila JetBlue Airlines cu familia si copiii. Si nu ezita sa ia cu ea ceeace le-a ramas din gustarile oferite in avion.

Cand O.J. Simpson alege avionul pentru a se deplasa refuza sa plateascabilet pentru clasa I. Il poti gasi la clasa a II-a, asteptand pungagratuita de alune, laolalta cu ceilalti.

Gaseste un banut. Ridica-l. Toata ziua vei avea noroc.
Hillary Clintoneste mereu cu ochii in pamant pentru a-si gasi norocul. Si poate asamai salveaza alti bani.

Prietenii buni si veselia sunt mereu binevenite, dar cine va platifactura la sfarsit? Paul McCartney a avut prieteni care si-au platitsinguri bauturile la petrecerea data cu ocazia zilei lui Heather, tanaralui sotie.

Starul rock-ului Rod Stewart are si el limitele lui atunci cand facecinste cu un pahar. "Nu ma supar sa cumpar primul rand, dar cand vinevorba si de un al doilea devin ca un taur", a declarat el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod