Bărbatul cameleon: Brad Pitt seamănă perfect cu toate iubitele pe care le-a avut

Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie și nimeni nu demonstreaza acest lucru mai bine decât actorul american Brad Pitt.
Numit de două ori de revista People drept cel mai sexy bărbat în viață, în 1995 și 2000, am văzut de-a lungul timpul cum look-ul actorului s-a schimbat de nenumărate ori. Dar un user de pe Twitter a descoperit ceva bizar la transformăril lui Brad Pitt.

Precum un adevărat cameleon, Brad și-a schimbat stilul de-a lungul anilor astfel încât să semene cu fiecare iubită pe care a avut-o.

Userul Sarah McGonagall a distribuit pe Twitter o imagine cu un articol vechi decupat din ziarul Daily Express, cu titlul "Brad: Bărbatul căruia îi place să semenea cu iubita lui".
Iar internauții au avut astfel o revelație și au fost uimiți de această descoperire bizară. 



De la Jennifer Aniston și până la Angelina Jolie, Brad pare să semene perfect cu fiecare parteneră pe care a avut-o. Acesta își schimbă tunsoarea, culoarea părului și chiar stilul vestimentar de fiecare dată când are o relație, iar rezultatul este o asemănătoare izbitoare cu femeia care îi este parteneră la un moment dat. 

Descoperă câteva imagini care te vor convinge că Brad Pitt este un iubit "cameleon".

Foto: BoredPanda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod