Alexandra Ungureanu: „O femeie puternica stie cine este si cine nu este, si nu cerseste atentie“

Eva.ro: Cum sărbătorești tu zilele dedicate femeii? Alexandra Ungureanu: In ultimii ani le tot sarbatoresc prin muzica, pentru ca e cel mai frumos mod de a transmite emotii catre persoanele dragi, de gen feminin, mama, prietenele mele, femeile importante din viata mea care ma inspira.
Cand eram mica, imi placea foarte mult sa daruiesc martisoare si flori profesoarelor mele, multe dintre ele fiindu-mi si astazi aproape de suflet, modele de eleganta, decenta, intelepciune, verticalitate - sunt valori pe care le pretuiesc si cred eu ca si-au pus amprenta in dezvoltarea mea.
Cand este vorba de mama, caut lucruri cu adevarat deosebite, pentru ca ea este o persoana foarte speciala, atenta la detalii, si vreau sa o surprind si sa o bucur cand ii daruiesc ceva.
De multe ori, cand am o stare buna, generata de lucruri simple, fie ca e o zi insorita, fie ca am primit un zambet simpatic sau un gand bun, imi cumpar singura flori, sau prajitura preferata, sau un accesoriu chic, si ma bucur de feminitate si cochetarie si increderea in mine ca femeie, si nu trebuie sa fie o sarbatoare anume.


- Cum te-ai simțit ca purtătoare a mesajului “Sărbătorim femeile în fiecare zi”?

Alexandra Ungureanu: Sunt foarte incantata ca am ocazia sa ma asociez cu un brand dedicat femeilor, care vine cu un mesaj asa de frumos.
Viata nu e intotdeauna tocmai roz, si sunt atatea probleme de rezolvat, dar cat e de important sa-ti lasi putin timp pentru sufletul tau, cu lucruri simple, care te reconforteaza. Si DIVA stie sa faca acest lucru printr-un program special pregatit.


- Spui că “Inima mea bate pentru toate femeile puternice”. Cum arată o femeie puternică în viziunea ta?
Alexandra Ungureanu: Fiecare femeie este frumoasa si speciala, in felul ei. Insa este nevoie de acea sclipire din interior, pentru a pune in valoare aceste atribute. O femeie puternica este o sursa de inspiratie pentru ceilalti oriunde merge. O femeie puternica este libera si libertatea inseamna a nu-ti trai viata in minciuna, pentru ca altfel nu poti evolua. O femeie puternica stie cine este si cine nu este, si nu cerseste atentie. Invata din greseli si critici constructive, dar ignora haterii si isi vede de drumul pe care stie ca-l are de parcurs.

- Cât de mult te-a ajutat feminitatea ta în carieră?

Alexandra Ungureanu: Cred ca nu am fost constienta de acest aspect pentru o bucata buna din cariera mea.
Am pus accent pe vocea mea, cu timbru usor recognoscibil si pe toata emotia pe care am putut s-o ofer. Cred ca din aceasta emotie vine feminitatea mea.
Evident ca imi place, ca oricarei femei, sa am grija si de imaginea mea si vreau sa transmit ceva si din punctul asta de vedere, si ma bucur daca pot fin inspiratie pentru cei care ma urmaresc.

- Cum putem sărbători femeile în fiecare zi? Cum ți-ar plăcea să fi sărbătorită în fiecare zi?
Alexandra Ungureanu: Femeile vor sa stie ca sunt iubite si apreciate, si cred ca e o sarbatoare ori de cate ori au de-a face cu mici gesturi care certifica aceste aspecte.
Pentru mine, muzica e o continua bucurie si ma simt implinita si sarbatorita ori de cate ori primesc feedback de la cei care ma asculta. Imi place enorm ca povestile pe care le spun in cantece sa insoteasca experiente traite de fanii muzicii mele.

- Ce proiecte frumoase pregătești pentru public anul acesta?

Alexandra Ungureanu: Am multe piese in lucru, si sunt foarte entuziasmata de povestile pe care urmeaza sa le spun.
Imi conturez tot mai bine proiectul inceput anul trecut, un electro-pop cu influente din folclorul romanesc. Vreau sa continui calatoriile prin tara, in lumea satului arhaic, si sa intalnesc rapsozi populari cu repertoriu autentic si povesti emotionante de demult. Aceste experiente pot fi urmarite intr-un vlog pe care abia l-am lansat si care se numeste FolkloRecuperator Sessions.

- Care este povestea piesei de pe coloana sonoră a campaniei - “Bate, Bate”?
Alexandra Ungureanu: „Bate, bate e o piesa foarte speciala pentru mine, a insemnat reintalnirea cu un producator pe care-l apreciez mult si de care se leaga inceputurile mele in show biz – Marius Moga. M-am bucurat ca mi-a incredintat mie piesa asta solara, plina de energie buna, o piesa de primavara si indragosteala.


- Ce tip de filme îți plac? Ce programe urmărești la DIVA?

Alexandra Ungureanu: Ador sa ma uit la filme in timpul liber. Am cateva seriale preferate, imi plac si filmele de dragoste, comediile, filmele psihologice, dar devorez si documentarele, despre artisti, in mod special.
Am crescut cu „Fetele Gilmore”, care au facut parte din familia mea, cine nu e fan „Anatomia lui Grey”, nu ai cum sa nu fii, si bineinteles ca astept sa revad „Mamma Mia!”, o bijuterie de film, cu cea mai frumoasa muzica si o distributie de exceptie.


- Ce mesaj ai pentru publicul tău?
Alexandra Ungureanu: Le doresc tuturor o primavara superba, care sa aduca energie noua pentru toate cele ce sunt de facut.
Abia astept sa ne intalnim la concerte prin tara si sper sa le fie pe plac urmatoarele proiecte pe care le voi lansa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod