6 vedete care sunt fericite pentru că au reuşit să se accepte aşa cum sunt

Chiar dacă noi le privim cu invidie şi credem că viaţa lor este perfectă, aceste celebrităţi au trecut prin greutăţi şi au defecte pe care şi le asumă cu demnitate!
Viaţa de femeie nu e una uşoară, însă cea a vedetelor este cu siguranţă una dificilă din cauza presiunii la care sunt supuse. Conform Brightside, unele vedete au decis să îşi facă publice problemele şi defectele pe care le au, păstrând însă un optimsim capabil să ne inspire şi să ne facă să privim viaţa cu alţi ochi. Poţi fi fericit doar dacă te accepţi aşa cum eşti, cu bune şi cu rele!

Alicia Keys

Vedeta a fost întodeauna cunoscută pentru frumuseţea şi vocea ei incredibilă, însă a decis că este timpul să arate cine este ea de fapt.
Din acest motiv, cântăreaţa a renunţat să se mai machieze şi a decis să îşi lase părul natural. Ba mai mult, într-una dintre postările sale de pe Instagram, vedeta şi-a arătat vergeturile şi a lăsat de înţeles că a învăţat să se iubească şi să se accepte aşa cum este ea.

Ashley Graham

Acest model arată ca o femeie obişnuită care ne face să fim mai încrezători în noi înşine. Ashley Graham este mândră de formele ei şi a devenit primul model plus-size care a apărut pe coperta Sports Illustrated.


Madeline Stuart

Fata de doar 19 ani luptă pentru a schimba percepţia societăţii asupra frumuseţii.
Madeline Stuart a devenit model în septembrie anul trecut şi a participat la New York Fashion Week.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod