12 vedete care se cunosc de-o viaţă. Prieteniile longevive de la Hollywood

Chiar dacă am crede că prieteniile la Hollywood sunt aproape imposibile, iată că există astfel de vedete care au o legătură solidă şi se cunosc de o viaţă.


Prieteniile adevărate nu se întâlnesc la tot pasul, cu atât mai mult la Hollywood unde concurenţa, invidia şi viaţa alertă sunt adevărate impedimente în calea unei legături solide. Cu toate acestea, există vedete care s-au întâlnit pe platourile de filmare în urmă cu mulţi ani şi de atunci sunt de nedespărţit. Se sprijină reciproc oricând au nevoie! Un astfel de exemplu ar fi Jennifer Aniston cu Courteney Cox care s-au împrietenit în timpul filmărilor pentru cunoscutul serial "Friends".


Kate Hudson şi Liv Tyler sunt alte două bune prietene pe care nimeni şi nimic nu le poate despărţi. Şi-au consolidat această relaţie de prieteni de ani buni.

Iată câteva dintre vedetele care au reuşit să aibă prieteni adevăraţi pe care pot conta oricând!
1 din 7

Liv Tyler şi Kate Hudson

Liv Tyler şi Kate Hudson se cunosc din copilărie, însă au devenit foarte apropiate după ce au jucat împreună în filmul "Dr. T and the Women". De atunci, cele două sunt nedespărţite, iar Liv a devenit naşa primului copil născut de cea mai bună prietenă a sa.
19 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod