Vedete despre care nu ştiai că au fost împreună

Ştiai că Angelina Jolie a fost cu Mick Jagger? Dar de Adam Levine care s-a despărţit de Jessica Simpson printr-un mesaj pe telefon?

Se învârt în acelaşi cerc, astfel că nu trebuie să ne mire foarte tare faptul că înainte de a-şi găsi alesul/aleasa inimii, multe dintre vedetele de la Hollywood au avut relaţii la care nu te-ai fi aşteptat. De exemplu, Angelina Jolie care se pare că a avut o relaţie cu celebrul Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stone. Nu ne-am fi aşteptat la asta şi nici la o relaţie între sex-simbolul Adam Levine, adorat de atât de multe femei, şi Jessica Simpson.

Dar, pentru că nimic nu poate să rămână mult timp un secret la Hollywood, iată câteva dintre vedetele despre care nu ştiai că au fost împreună cândva: 

1 din 12

Angelina Jolie şi Mick Jagger

În biografia lui Mick Jagger, realizată de Christopher Andersen, se pare că Angelina Jolie ar fi avut o relaţie cu solistul trupei Rolling Stone în 1997, după ce au filmat împreună videoclipul piesei "Anybody Seen My Baby". Pe atunci amândoi erau căsătoriţi. Povestea lor nu s-a oprit aici, ci se pare că la 6 ani după aceea, prin 2003, cei doi ar mai fi avut o aventură, după cum dezvăluie aceeaşi sursă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod