Un tur al programelor TV, special pentru sarbatori

Filme speciale, concerte de exceptie, documentare, programe de Revelion in care cuvintele de ordine sunt muzica si buna dispozitie, acestea sunt ofertele pe care vi le fac posturile de televiziune romanesti, pentru perioada sarbatorilor. In continuare, vei putea afla, pe indelete, despre ce este vorba.
Filme speciale, concerte de exceptie, documentare, programe de Revelion in care cuvintele de ordine sunt muzica si buna dispozitie, acestea sunt ofertele pe care vi le fac posturile de televiziune romanesti, pentru perioada sarbatorilor. In continuare, vei putea afla, pe indelete, despre ce este vorba. Vizionare placuta si sarbatori frumoase!

Prima TV


Programul dedicat perioadei de sarbatori, la Prima TV, incepe in ziua de 24 decembrie, cu o editie speciala a "Cronicii Carcotasilor". Ziua de Craciun, 25 decembrie, le ofera celor mici posibilitatea de a o insoti pe "Mrs. Santa Clause" intr-o aventura de neuitat in comunitatile de imigranti din New York, cu incepere de la ora 10.00.

In continuare, de la 19.30, poti urmari productia "Clinica" ("Private Practice"), in premiera in Romania. O ora mai tarziu, de la 20.30, Frank iti spune o "Poveste trasnita de Craciun".
Din cauza unor intalniri foarte ciudate de care are parte, eroul peliculei va intelege ce este cel mai important in viata.

A doua zi de Craciun, 26 decembrie, la Prima Tv poti urmari, de la ora 12.00, aventurile trupei de papusi Muppets, in pelicula "It's a very Merry Muppet Christmas Movie" ("Craciunul papusilor Muppets"). In continuare, de la ora 16.00, pelicula "All I Want for Christmas" ("Dorinta de Craciun"). Doi copii, Ethan si Hallie, vor avea parte de o petrecere de Craciun de neuitat.

Pe 27 decembrie, de la ora 20.30, intra in scena una dintre cele mai cunoscute productii marca Disney, "Cronicile din Narnia".

Pentru noaptea de Revelion, echipele "Cronica Carcotasilor", "Mondenii" si "Trasniti in N.A.T.O." au pregatit programe speciale. In prima faza, vei putea urmari cele mai bune momente din 2008 ale productiei prezentate de Serban Huidu si Mihai Gainusa.
Apoi, "Mondenii" ti-au pregatit un program special, pentru a-ti arata cum a decurs 2008 din toate punctele vedere, tratate cu un umor inegalabil.

In noaptea de Revelion, de la ora 01.00, intra in scena cei de la "Trasniti in N.A.T.O". Acestia vor parodia cele mai in voga personaje mondene ale anului 2008. Asadar, vei putea urmari editii speciale ale emisiunilor "Test de fidelitate", "Din dragoste", "Conferinta de presa" sau "Tradati in dragoste", in interpretarea "Trasnitilor".

Antena 1


Programul de sarbatori al celor din Baneasa incepe inca de pe 23 decembrie, cand, in emisiunea "Acces direct", prezentata de Madalin Ionescu, vor sosi comici, Mosi Craciuni si artisti indragiti, pentru a-ti ura "Sarbatori fericite!". Ultima editie a "Show-ului pacatos", prezentat de Dan Capatos, se va desfasura intr-un decor festiv, cu invitati pe masura.
Oare "pacatosul" Dan Capatos va fi vizitat de Mos?...

Ajunul Craciunului, 24 decembrie, incepe cu un matinal plin de brazi, globuri si un Mos Craciun... de criza. Asadar, incepand cu ora 08.00, pe la "Neata cu Razvan si Dani", vor trece Matteo, Paula Seling, Narcisa Suciu, Andreea Balan si grupul de copii Meloritm.

Mihaela Radulescu prezinta, in aceeasi zi, incepand cu ora 12.00, concertul extraordinar "Craciun Cristalin", eveniment caritabil organizat in beneficiul copiilor supradotati de la Fundatia "Dan Voiculescu" pentru Dezvoltarea Romaniei si Fundatia "Mereu Aproape". Mihaela Radulescu va avea un partener de prezentare deosebit, in persoana lui Gabriel Scanteie, un copil care face primii pasi in actorie si regie. In cadrul acestui spectacol vor canta Marcel Pavel, Manuela Villa, Claudio Villa, Felicia Filip, care vor fi acompaniati de Orchestra Operei din Brasov.


Alaturi de ei, vor putea fi auziti si vazuti membrii corului "Stelutele Europei", dansatorii din trupa "Hora", dar si cei care fac parte din Clubul de Excelenta "Dan Voiculescu".

Pe 24 decembrie, de la ora 20.30, Ovidiu Cuncea si Roxana Ionescu ii aduc in fata ta pe cei mai talentati copii din Romania, intr-o editie speciala a show-ului "Vreau sa fiu vedeta". In aceeasi seara va fi ales castigatorul din cei 24 de concurenti, iar Mos Craciun va imparti daruri in valoare totala de 30.000 de euro, astfel:

  • castigatorul locului I va primi 15.000 de euro
  • castigatorul locului II - 7.000 de euro
  • cel care se va clasa pe locul III va intra in posesia premiului de 5.000 de euro
  • castigatorul "Premiului de popularitate", acordat de catre telespectatori, va merge acasa cu 5.000 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod