Rău în avion

Greșeli pe care le faci când zbori cu avionul

Cui nu îi plac vacanțele? Iar în multe dintre destinațiile în care vrem să mergem putem să ajungem mai ușor și mai rapid cu avionul.
De la cozile lungi din aeroport, la mirosurile pe care le simțim atunci când suntem în avion, există și anumite aspecte mai puțin plăcute atunci când călătorești cu avionul. Însă iată ce greșeli pe care le faci când zbori cu avionul ar trebui să eviți!

5 greșeli pe care le faci când zbori cu avionul


1. Nu te hidratezi suficient


După cum afirmă specialiștii în sănătate, este foarte important să te hidratezi în timpul zborului, cât și după acesta. Zburatul cu avionul te poate deshidrata cu ușurință, deoarece umiditatea din cabină este mult mai scăzută decât în mod obișnuit.
Pe lângă uscarea pielii și sentimentul de oboseală resimțit, deshidratarea organismului te poate face și mai susceptibilă la unele probleme de sănătate. Aerul uscat din cabină usucă membranele mucoase din urechi, nas și gură. Asigură-te că bei o cantitate suficientă de apă, pentru a compensa condițiile din avion.

2. Te bazezi pe mâncarea din aeroport


De la produsele de patiserie la batoanele de ciocolată și sucuri, aeroporturile au o grămadă de opțiuni alimentare nesănătoase, care pot face ravagii în organismul nostru, făcându-ne să ne simțim mai rău în timpul zborului. Atunci când zboară cu avionul, majoritatea oamenilor optează pentru carbohidrați non-perisabili, cum ar fi biscuiții, brioșele, chipsurile și alte astfel de alimente uscate.
Iar această alimentație îți poate da peste cap sănătatea organismului, mai ales dacă nu bei suficientă apă. Încearcă să consumi legume, fructe, produse lactate și proteine slabe atunci când te pregătești de zbor în aeroport.

3. Te îmbraci incomod


Perechea aceea de blugi skinny este perfectă pentru o seară în oraș, dar probabil că ar fi mai bine să o eviți atunci când zbori cu avionul, mai ales având în vedere faptul că organismul se poate umfla în timpul zborului. Asigură-te că alegi haine mai largi, care îți permit deplasarea în condiții optime de confort.

4. Adormi într-o poziție proastă


Cu toate că un pui de somn pare a fi modalitatea perfectă pentru a-ți petrece timpul în avion, anumite poziții în care adormi pot supune corpul la un nivel mare de stres. Iar în momentul în care nu folosești o pernă de călătorie, s-ar putea să te trezești cu dureri de gat și probleme cu circulația.


5. Te stresezi prea tare


Aeroporturile pot fi stresante. Bagaje pierdute, zboruri întârziate și multe alte lucruri îți pot da o stare de anxietate. Da, călătoritul poate fi stresant, însă stresul slăbește sistemul imunitar. Plănuiește totul în avans, ține toate actele la îndemână și încearcă să te bucuri de călătorie.
iulia-mirica
13 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod