Trupa HARA revine la Hard Rock Cafe pe 20 februarie

Sprint Media te invita la un concert extraordinar cu trupa HARA la Hard Rock Cafe din Bucuresti, joi, 20 februarie 2014! Formatia revine la Hard Rock Café dupa showul cu sala plina de anul trecut!
Trupa Hara este una dintre cele mai iubite trupe din Romania, datorita concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. Formata in anul 2000 de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, profesor de engleza, trupa Hara si-a pastrat stilul inovator si diferit de acelasi beat care parca invadeza scena muzicala din Romania.

Baietii isi asteapta fanii intr-un alt concert incendiar la Hard Rock Café, eveniment organizat de Sprint Media, joi, 20 februarie 2014, pentru a asculta piesele cele mai cunoscute precum: Mai frumoasa, dar si hiturile Mai stai, Prea tarziu, Nu-mi pasa sau Cine.

Biletele pentru concert le puteti cumpara online pe www.iabilet.ro si de la Hard Rock Café dar si la intrare in ziua concertului iar acestea costa 40 lei acces normal cu loc la masa si 60 lei VIP, cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri)

Un eveniment recomandat si promovat de Urban.ro si BestMusic.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod