Top 12 case unice în lume. Arată spectaculos!

6. Cubic Houses, Rotterdam, Olanda

Casele cubice din Rotterdam sunt reședințe private. Designul lor deosebit a atras multă atenție. Și totuși pot fi locuite iar multe site-uri de închirieri imobiliare au oferte de închiriere a apartamentelor respective. Tot ceea ce trebuie să faceți este să le rezervați și să vă bucurați de această structură cubică fantastică.


5. Casa-Pantof, Olanda

 
Această casă în formă de pantof, aflată în Olanda, este atât de drăguță și de confortabilă, încât pare desprinsă dintr-un desen animat. Și avem toate motivele să credem asta! Aceasta este casa lui Alfred J.
Kwak, personajul desenului animat olandez cu același nume din 1990.


4. Casa – Pantof, Africa de Sud

 
O altă casă pantof a fost construită în provincia Mpumalanga, din Africa de Sud, de către artistul-antreprenor Ron Van Zyl. A fost inspirată de versul unui cântec de leagăn autohton: „A fost odată o bătrână care trăia într-un pantof.” Casa a devenit muzeu și găzduiește lucrările artistului și face parte dintr-un complex care cuprinde o casă de oaspeți, un restaurant, o piscină și un magazin de obiecte rare și curiozități.


3. The Biomorphic House, Israel

Această casă, construită în localitatea Nehusha din Israel, este opera arhitectului francez Ephraim Henry Pavie. Este o casă eco și arată atât de uimitor, încât îți vei dori să-ți cumperi una într-o bună zi.


2. Casa – întoarsă, Germania

 
O grădină zoologică din Germania deține o casă care este cu totul ieșită din comun – a fost construită cu acoperișul în jos! Poate fi vizitată tot anul, așa că dacă sunteți prin apropiere, nu ezitați să o vizitați.


1. Casa în formă de scaun de toaletă – Coreea de Sud

 
Aceasta este casa în formă de scaun de toaletă. Este situată în orașul coreean Suwon și poate fi vizitată pe durata întregului an.
Aici au loc diverse evenimente, cum ar fi expoziții sau concerte.

19 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod