Zilele Porţilor Deschise la McDonald’s

În perioada 5 – 11 noiembrie, McDonald’s România te invită să afli cum se desfăşoară o zi de lucru în restaurantele sale şi să descoperi modalitatea de preparare a faimoaselor produse. Campania naţională „Porţi deschise la McDonald’s” dezvăluie ce se petrece în spatele scenei, oferindu-le consumatorilor şansa de a cunoaşte angajaţii McDonald’s şi de a afla mai multe despre produsele şi serviciile celui mai mare lanţ de restaurante din România.
Pentru a participa la turului bucătăriei McDonald’s, consumatorii se pot înscrie prin intermediul paginii de Facebook McDonald’s - www.facebook.com/McDonalds.ro sau pot solicita o programare direct în restaurante. Vizitele în bucătăria McDonald’s se vor desfăşura atât în restaurantele din Bucureşti, cât şi în cele din restul ţării,  în anumite intervale orare.

Totodată, ca parte a acestui efort continuu de a comunica transparent, compania lansează broşura „Calitatea la McDonald’s”, care oferă consumatorilor informaţii despre provenienţa ingredientelor, precum şi detaliile nutriţionale de care au nevoie pentru a face în orice moment o alegere echilibrată.
Toate ingredientele sunt livrate de un grup de furnizori selectaţi cu mare atenţie pentru a îndeplini standarde înalte de calitate alimentară, de responsabilitate socială, precum şi standarde de protecţie a mediului şi a animalelor.

Restaurantele McDonald’s selectate pentru campania „Porţi deschise la McDonald’s”- Bucuresti:  McDonald’s Unirea 1; McDonald’s Unirea 2; McDonald’s Central; McDonald’s Romană; McDonald’s Dristor; McDonald’s Brâncoveanu;  McDonald’s Morarilor;  McDonald’s Colentina; McDonald’s Virtuţii;  McDonald’s Buzeşti;  McDonald’s Electroaparataj; McDonald’s Barbu Văcărescu; McDonald’s Drumul Taberei;  McDonald’s Titan;  McDonald’s America House.
Restaurante din ţară: toate restaurantele McDonald’s (cu excepţia celor din Mall-uri)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod