Zdob si Zdub la Hard Rock: Ultimele 30 de bilete iti sunt oferite de Palinca ZETEA

Concertul pe care moldovenii de la Zdob si Zdub il vor sustine cu ocazia a 6 ani de Hard Rock Café, vineri, 24 ianuarie, se apropie de a fi unul Sold-Out. Palinca ZETEA de Transilvania iti ofera ultimele 30 de bilete cu loc in picioare in fata scenei disponibile la acest eveniment excusiv pe www.iabilet.ro!
Undeva in Europa este Romania. Undeva in Romania este Transilvania. Aici se produce faimoasa bautura alcoolica numita Zetea de Transilvania.

De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia. Dupa revolutia din 1989 Silviu Zetea reorganizeaza aceasta activitate in cadrul firmei S.C. Privat Silviu Zetea S.R.L., cu dorinta de a transmite generatiilor viitoare secretul metodei „Zetea“ pe varianta din tata in fiu.
Pentru prima data, pentru produsele de acest gen, tuica „Zetea de Transilvania“ are parte de un mare succes, obtinand numeroase distinctii, una dintre ele fiind Medalia de Argint de la Concursul Mondial Bruxelles 2001. Acest produs este folosit in Romania in relatiile de protocol si la nivel diplomatic, fiind un produs de lux mai exclusivist, apreciat in diferitele colturi ale lumii.

Caracterul manual (manufacturier) al productiei, tinand cont si de aspectul sezonier si de metoda de obtinere, confera produselor „Zetea“ o calitate deosebita, care este redata si in impresiile scrise in cartea de onoare de catre cei care ne-au vizitat.
Intrucat logoul nostru este: „Zetea – o poveste care nu poate fi spusa in cateva cuvinte“, asteptam sa ne descoperiti.

Biletele cu loc in picioare costa 60 de lei si pot fi procurate doar de pe www.iabilet.ro!


Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii.

Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic si METALHEAD, este rodul unei munci de aproape doi ani.
Pe album este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.
 

Un eveniment BesMusic Live Concerts oferit de ZETEA si Mobilpay Mastercard Mobile !
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod