Zacuscă şi un Aston Martin pentru Mihai Morar de ziua lui

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Zacuscă şi un Aston Martin pentru Mihai Morar de ziua lui
Astăzi este ziua lui Mihai Morar. Omul care face echipă cu Daniel Buzdugan la emisiunea matinală de la Radio ZU împlineşte 29 de ani. Suprizele pregătite de colegii de la ZU şi-au făcut apariţia rând pe rând în timpul emisiunii.
 
Primul cadou pentru Mihai a venit de la Buzdugan. Daniel a adaptat versurile melodiei "Jaga Jaga" în aşa fel încât să se potrivească evenimentului, a înregistrat-o şi pentru ca Morar să nu banuiască nimic, a introdus piesa la sfârşitul unui calup publicitar.
Bucuria sărbătoritului a sporit în momentul în care a primit un coşuleţ plin cu borcane de magiun şi zacuscă de la Topoloveni. Pe tot parcursul emisiunii Morning ZU, Mihai şi Daniel s-au delectat cu zacuscă. Şi pentru că sunt baieţi de treabă, au împărţit zacusca şi cu echipa din radio.
 
Pentru că este o persoană apreciată de mulţi, de ziua lui, Mihai Morar s-a ales şi cu dezvelirea unui bust...
de femeie. Domnişoara al cărui bust a fost dezvelit purta doar boxeri şi machiaj din cap până în picioare. La sfâşit de emisiune, Daniel Buzdugan a dezvăluit cea mai tare surpriză dintre toate. Un Aston Martin DB9 pe care Mihai îl poate conduce întreaga zi. La mulţi ani, Mihai Morar!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod