"Yo! MTV Raps" implineste 20 de ani

Facebook Twitter Comenteaza


"YO! MTV Raps", primul promotor al hip-hop-ului in lume, implineste in aceasta luna 20 de ani de la prima editie, asa ca MTV rememoreaza cele mai tari momente ale emisiunii. Timp de 3 editii, difuzate din 2 octombrie, in fiecare joi, de la ora 00:00, MTV va face o incursiune in istoria hip-hop-ului, prezentandu-i pe cei care s-au facut "auziti" pentru prima oara la "Yo! MTV Raps", precum Will Smith, Dr. Dre, Snoop Dogg sau Ice Cube.

In plus, MC Hammer, The Fugees, Dr. Dre, 2PAC, Mary J. Blige, Wu-Tang Clan sau Run DMC vor fi analizati de MTV, alcatuind un "Top 20" al celor mai cool artisti.

Prima emisiune "Yo!" a avut loc in anul 1988, in SUA, si a avut ca invitati trupa Salt' N' Pepa. Sapte ani mai tarziu, "Yo! MTV Raps" isi extinde granitele si spre alte tari. Mai mult, "Yo!" a spus "prezent" si la evenimentele mai putin fericite pe plan mondial, cum ar fi criza refugiatilor din Haiti, Cuba, din anul 1991, asa ca din 2 octombrie, in fiecare joi noapte MTV prezinta cele mai bune momente a unei emisiuni ce dureaza de 20 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod