Will şi Jada Smith, despărţire de probă

Actorii, despre al căror mariaj se spune că ar fi unul dintre cele mai solide de la Hollywood, s-ar fi separat de probă, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.
Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, care citează o sursă apropiată cuplului, lucrurile au devenit destul de tensionate între cei doi, de câteva luni.

Informaţiile despre o posibilă despărţire a celor două vedete circulă de multe luni în presa americană, însă Will şi Jada au negat acest lucru. Mai mult, la începutul anului, Will Smith a glumit în emisiunea TV a actriţei Queen Latifah spunând că, atunci când a aflat din presă despre despărţirea lor, el se afla chiar în pat cu soţia sa.

În prezent, actorul se află la New Orleans, după ce a încheiat filmările pentru noul său lungmetraj, "Focus".

RadarOnline informează că soţia sa, Jada, cu care s-a căsătorit în 1997, s-a mutat în locuinţa din California a fratelui ei.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Jada a scris: "Will şi cu mine putem face ce dorim pentru că avem încredere unul în celălalt.
Asta nu înseamnă că avem o relaţie deschisă. Înseamnă că avem o relaţie matură"
.

Jada şi Will s-au cunoscut în 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Prinţul din Bel Air", când acesteia i-a fost refuzat rolul prietenei personajului principal al producţiei, jucat de Smith. În 1997, ei s-au căsătorit, într-o vilă de lângă Baltimore, la ceremonie participând 100 de invitaţi. Cuplul are doi copii, Jaden, în vârstă de 15 ani, şi Willow, în vârstă de 12 ani.
În plus, Will Smith are un fiu, Trey, cu fosta sa soţie, Sheree Zampino, notează Mediafax.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 42 de ani, este actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare. În cariera ei cinematografică se regăsesc roluri în pelicule precum "Profesorul Trăsnit", "Ali", "Matrix - Revoluţii", "Matrix - Reîncărcat" şi franciza "Madagascar".

Will Smith, în vârstă de 45 de ani, a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, într-un popular serial de televiziune "Prinţul din Bel Air/ The Prince of Bel Air".
Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Bărbaţii în Negru/ Men in Black", "Ziua Independenţei/ Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" şi "Şapte suflete/ Seven Pounds".


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod