Whitney Houston, turneul unei holograme

O hologramă a regretatei cântăreţe americane "va pleca într-un turneu" în Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA primind acordul familiei artistei.
Turneul hologramei Whitney Houston va putea fi urmărit prin aplicaţia gratuită FilmOn.com, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax. "Am fost distrus când am aflat despre moartea lui Whitney. Ocazia de a împărtăşi darul ei extraordinar cu lumea, din nou, este exact ceea ce am sperat când am construit această afacere cu holograme", a declarat Alki David, preşedintele Hologram USA şi fondatorul FilmOn.com.

"Sunt încrezător că vom realiza această comemorare într-un mod artistic uimitor", a mai spus David, a cărui companie a anunţat la începutul acestei săptămâni că o hologramă a interpretei de muzică blues Billie Holiday va fi prezentată pentru prima dată, la Apollo Theater din New York, la finalul lunii noiembrie.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea".
Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Houston este singurul artist din lume care a primit discuri de platină pentru şapte albume lansate consecutiv, depăşind la acest capitol chiar şi trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards, notează agenţia Mediafax.

Whitney Houston a murit pe 12 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani.
Aceasta s-a înecat accidental în cada din camera ei de la hotelul Beverly Hills din Los Angeles, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod