De ce s-a despărţit Ștefan Stan de Andreea Mantea: „A vorbit urât despre mama”

Cântăreţul a dezvăluit că fosta lui iubită încerca să-l controleze şi îl suna ca să-l verifice dacă este acasă.
Ștefan Stan (38 de ani) și Andreea Mantea (28 de ani) au avut o relație pasională, presărată cu certuri şi împăcări. Iubirea lor n-a durat, dar după despărţire Ştefan a vorbit mereu despre fosta iubită. Invitat în emisiunea Oanei Turcu, el a explicat de ce s-a despărțit de frumoasa vedetă.

El a povestit că a avut aşteptări mari de la Andreea şi pune eşecul relaţiei lor pe seama diferenţelor dintre ei: "Când am cunoscut-o pe Andreea Mantea, eu o vedeam ca pe un înger, ca pe o somitate, o frumusețe.
Am făcut rost de numărul ei și am început să-i dau mesaje. Erau lucruri pe care eu le simțeam, dar erau și lucruri impuse. Ea își dorea prefecțiune, dar eu sunt un dozordonat. Între noi exista o chimie foarte, foarte mare"
, a spus Ştefan Stan.

Artistul a explicat că lucrurile au luat o turnură nefastă când Andreea a făcut o gafă impardonabilă: "La un moment da, ea a făcut greșelile ei. A vorbit urât despre mama. Mama a trecut peste, chiar i-a spus că o să devină mamă probabil și o să vadă ce înseamnă."

Pe lângă acest episod, ceea ce l-a făcut pe Ştefan să dea înapoi a fost gelozia Andreei, faptul că ea încerca să-l controleze şi faptul că era posesivă.
"Eu am avut încredere în ea. Așa sunt eu construit. Când există siguranță mergi numai înainte. La primul semn de nesiguranță, dai în spate. Când există respect și încredere, relația merge. Dar când îți sună telefonul și te întreabă unde ești, să dai drumul la televizor, să pui cățelul să latre ca să vadă că ești acasă", a dezvăluit el.

Ștefan Stan a mărturisit că, pentru el, relaţia cu Andreea Mantea a reprezentat o etapă importantă din viaţa lui.
A mai încercat să se implice în câteva relații, dar niciuna n-a mers, poate şi pentru că a făcut mereu comparație între frumusețea vedetei și a celorlalte femei din viața lui. Cu toate acestea, Ştefan crede că nu mai poate fi ceva între ei: "Ea are o viață, pe care și-o dorește într-un fel. Ea e o femeie împlinită, Are o carieră, un copil, o viață înainte foarte frumoasă."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod