"/>

Voteaz-o pe Bianca Elena Constantin, concurenta Romaniei la Miss Universe

de Georgiana Dorobanțu, 19 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Voteaz-o pe Bianca Elena Constantin, concurenta Romaniei la Miss Universe" alt="Voteaz-o pe Bianca Elena Constantin, concurenta Romaniei la Miss Universe" title="Voteaz-o pe Bianca Elena Constantin, concurenta Romaniei la Miss Universe" border="0" />

Pe data de 1 august, Bianca Elena Constantin a plecat in Bahamas, in cantonamentul ce le pregateste pe cele 84 de concurente pentru finala concursului Miss Universe 2009.

Ideea de a aduce in atentia intregii lumi ce are tara noastra mai bun, a fost deja exprimata pana acum de Bianca in mai multe ocazii. Una dintre acestea a fost alegerea costumului national pe care Bianca il va purta in finala concursului din Bahamas. Ea a ales o rochie semnata Valentina Vidrascu, o rochie inspirata din traditia si portul popular pur romanesti:

"Costumul popular pe care il poarta Bianca - Miss Universe Romania 2009 - este cel al unui personaj desprins din mitologia romaneasca. Este vorba de obiceiul numit Dragaica, ritual de origine agrar in zonele Moldovei, Munteniei si Olteniei. Dragaica sau Sanziana in traditia populara este imbracata ca o mireasa si impodobita cu spice de grau. Am considerat ca Bianca este Ileana Cosanzeana a Romaniei si ca merita sa duca peste hotare miturile populare romanesti, atat de pretioase noua tuturor", a declarat Valentina Vidrascu, designerul care a creat costumul national pe care il va purta Bianca in finala.

Pe 13 august, fiecare concurenta din cele 84 de tari participante a adus la licitatie, intr-o expozitie organizata special, un obiect cu specific national. Anul acesta, cadoul national din partea Romaniei a constat intr-o piesa artizanala de sticla realizata de artistul plastic Ioan Nemtoi. Piesa de expozitie ce ne-a reprezentat a fost aleasa in urma votului dat de public pe site-ul oficial www.missuniverseromania.com, din cele 3 piese puse la dispozitie de artist.

Din cele 84 de obiecte licitate in cadrul evenimentului organizat in Bahamas, Romania s-a clasat pe locul 3, piesa artistului Ioan Nemtoi fiind licitata cu suma de 2200$. Locul intai a fost ocupat de SUA, cu o casca NASCAR semnata de 34 de piloti din concurs (licitata la €3750), iar locul doi a fost castigat de Zambia, cu un tablou de cupru semnat de un artist din aceasta tara (licitat la €2500). Toti banii stransi au fost donati Fundatiei "AIDS Bahamas".

Pentru Bianca Elena Constantin a mai ramas putin timp pana la marea finala. Emotiile sunt pe masura importantei evenimentului, iar cei de acasa o pot sustine pe Bianca acordandu-i un vot pentru titlul de Miss Fotogenie.

Site-ul NBC a pus la dispozitia vizitatorilor sai o modalitate prin care publicul din toata lumea sa-si poata vota favorita, chiar daca votul in sine nu este luat in considerare in privinta desemnarii Miss Universe 2009. Astfel, oricine doreste sa o voteze pe Bianca pentru titlul de Miss Photogenic (Miss Fotogenie), trebuie sa intre pe site-ul http://www.nbc.com/miss-universe/, sa acceseze "Your chance to vote online for Miss Photogenic! You decide!", sa o aleaga in primul rand pe Bianca si apoi alte 2 concurente preferate, sa completeze formularul si sa tasteze "Submit".

Castigatoarea va fi anuntata duminica, 23 august, in cadrul evenimentului Miss Universe 2009, transmis in direct, dar si online pe www.nbc.com.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod