"Vocea României":Preferata lui Smiley, cu ochii în lacrimi

În cea de-a treia ediţie live a show-ului "Vocea României", Smiley şi Horia Brenciu şi-au trimis concurenţii pe scenă.
Un moment emoţionant l-a oferit Loredana Ciobotariu, despre care s-a suspectat că ar avea o relaţie cu Smiley.

Prima care a intrat în concurs în această seară a fost Dalma Kovasc, care a cântat melodia "It's all coming back to me now" a celebrei Celine Dion.
Dalma a fost apreciată de antrenorul ei, Horia Brenciu, dar şi de restul juraţilor. Totuşi, ei au declarat că vocea i-a scăpat Dalmei de câteva ori.

A urmat un concurent din echipa lui Smiley, Silviu Paşca, care a interpretat o piesă pe stilul său, Jump, a trupei Kris Kross. "Ai fost foarte energic, felicitări, mă aşteptam deja de la tine la lucrul acesta. Cu rap-ul stai foarte bine, bravo!", i-a spus Loredana. "Bravo, mie îmi place. Eu îţi doresc ţie ce le doresc şi celor din echipa mea, să convinga oamenii de acasa. Tu trebuie să-ţi găseşti drumul şi dacă te vor vota înseamna ca ai făcut-o", a fost de părere Marius Moga.

Pe scenă a intrat apoi Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu. El a cântat "Nothing's Gonna Change My Love for You", însă interpretarea lui nu impresionat pe toată lumea.
"Nu mi se pare că ai strălucit pe piesa asta în mod special. Mi se pare ca ar trebui să te dezvolti şi în alte direcţii, eu cred că ai putea sa canti si altceva", i-a spus Smiley.
În plus, antrenorii s-au luat de Horia Brenciu pentru că îl pune pe Laurian să cânte piese mult prea siropoase.

A urmat un nou concurent din echipa lui Smiley, Andreea Olariu, care a cântat Survivor, a trupei Destiny's Child. "Nici de data asta nu te-ai lasat mai jos. Piesa are  foarte multe acute, pe majoritatea le-ai prins foarte bine", i-a spus Horia Brenciu. "Ai o voce foarte puternică, nici Beyonce nu o poate cânta acum, totul e acolo sus. Sunt extrem de mandru, sunt extrem de bucuros că ţi-a ieşit foarte bine", a comentat Smiley.

O altă prestaţie aplaudată a serii a fost cea a Juliei Mayaya, concurenta lui Brenciu. "Acum trebuie să fiu de acord cu Brenciu, nu cred că vreunui concurent din ediţia asta i-ar fi ieşit mai bine piesa asta. Foarte bună interpretarea, cu suflet, cu tot ce trebuie.
Nu o sa comentez nici la tine, nici la Brenciu"
, a spus Moga.
Julie Mayaya a cantat piesa Christinei Aguilera - Something's got a hold on me.

A urmat un concurent din echipa lui Smiley, Tobi Scobiola, care a cântat "Secrets", de la One Republic. "Ai dovedit că ai şi zvâc, nu numai romantism", i-a spus Loredana lui Tibi Scobiola, foarte impresionata de modul in care a interpretat melodia aleasă de Smiley. Antrenorul său a fost si el impresionat:  "Eu acum am senzația că te descopar".

Ultimul concurent din echipa lui Brenciu a fost Vlad Simon, cu piesa Smooth. Prestaţia lui a fost apreciată de antrenori. "Ai fost incredibil. Mi-e greu sa ma gandesc la cine va merge mai departe", a spus Loredana despre Vlad Simon.

Ultima concurentă a fost Loredana Ciobotaru, din echipa lui Smiley. Ea a vorbit inainte de concurs despre informaţiile răutacioase apărute în presă legate de o presupusă relaţie pe care ar avea-o cu antrenorul ei. "Am fost şocată să mă văd pe prima pagina a ziarelor.
Oamenii își formează o imagine şi nu mai pot trece dincolo de asta. Eu sunt o fată sensibilă şi mă dor lucrurile astea. Eu eram acasă la Smiley, dar paparazzii nu stiu că era şi Laura cu noi. Alegeam piesele pentru live-uri"
, a spus Loredana.

Loredana Ciobotaru a cântat piesa Rihannei, Russian Roulette şi a fost apreciată de antrenori. "Sunt convins că acesta este doar inceputul carierei tale de artist", i-a spus antrenorul ei, el completând că este gata oricând să facă tot ce îi stă în putinţă ca să o ajute.

După votul publicului, din echipa lui Horia Brenciu a mers direct mai departe Julie Mayaya, în timp ce Vlad Simon şi Laurian Manta s-au clasat pe următoarele două locuri în preferinţele votanţilor. Dalma Kovacs a primit cele mai puţine voturi, astfel că a fost eliminată.

Brenciu a ales să meargă mai departe cu Laurian Manta, astfel că Vlad Simon a fost eliminat.

Din echipa lui Smiley, preferatul publicului a fost Tibi Scobiola, acesta fiind urmat de Loredana Ciobotaru şi Silviu Paşca.
Cele mai puţine voturi a primit Andreea Olariu, aceasta fiind eliminată.

Smiley a ales să meargă mai departe cu Silviu Paşca, astfel că Loredana Ciobotariu a fost eliminată.

Grupul britanic Blue, cunoscut pentru hiturile "U make me wanna" şi "Sorry seems to be the hardest word", a fost invitatul special al ediţiei de marţi a show-ului "Vocea României", transmis de Pro TV.

Aceştia şi-au lansat în premieră europeană la "Vocea României" noul lor single, "Hurt Lovers".

Cei patru antrenori au pregătit şi ei câte o surpriză. Smiley şi Horia Brenciu au cântat alături de concurenţii din echipele lor piesele "Big Girls Don't Cry" şi "All night long", iar Marius Moga şi Loredana au cântat cu foştii concurenţi "Play that funky music white boy" şi "Friends will be friends".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod