Vladimir Drăghia, manechin pentru Roxana Mihalache

Protagonistul sezonului 3 al show-ului "Burlacul" a fost vedeta prezentării colecției de costume masculine de lux, realizată de Roxana Mihalache.

Protagonistul sezonului 3 al reality-show-ului "Burlacul" a urcat pentru prima dată pe scena Bamboo, în postura de model, în aplauzele și țipetele de admirație a sute de fete prezente în cunoscutul club. Printre acestea s-au numărat și pretendentele sale din show-ul ce va fi difuzat în curând de Antena 1.

Intitulată Buenos Aires, sub egida casei de modă Paluggio, colecția realizată de Roxana Mihalache, alături de sora ei, Florentina, a fost prezentată printr-un spectacol de modă realizat de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Show-ul a inclus un moment de tango argentinian, manechinii au sosit pe podium coborând pe o platformă mobilă, au fumat trabuc, au socializat, totul într-un scenariu parcă desprins din filmele cu gangsteri.

La finalul colecției, Vladimir Drăghia a coborât pe plaformă așezat pe un jilț, avându-le în stânga și în drepta lui pe cele două creatoare ale colecției, Roxana și Florentina Mihalache. În public, exact în fața podiumului, s-a aflat Radu Mazăre, edilul municipiului Constanța, care a aplaudat îndelung show-ul Roxanei.

Colecția Buenos Aires conține costume elegante, sacouri cu imprimeuri deosebite, din catifea, stofă sau satin, cu revere inedite, paietate, cămăși, totul pentru a pune în valoarea personalitatea bărbaților care își doresc să fie remarcați și admirați. Cele 20 de piese vestimentare pot fi achiziționate doar la comandă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod