VJ Oana, cu "Dance Floor Chart" la piscina

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Oana, cu

Acum, cand s-a instalat definitiv caldura, VJ Oana este in cautare de locatii cat mai racoritoare pentru a filma "Dance Floor Chart", topul care prezinta in fiecare vineri, de la 16:30, cele mai noi piese si videoclipuri din muzica dance. Prima locatie in care VJ-ita MTV a aterizat a fost o imensa piscina, din care Oana a prezentat intreaga editie de vineri, 11 iulie.

Si, pentru a le oferi telespectatorilor exact starea de relaxare totala de care s-a bucurat la aceasta filmare, Oana si-a chemat prietenii, pe DJ Vania si Thornado, la un scurt interviu, a scos costumul de baie din sifonier si a degustat un cocteil de nota 10, asa cum declara VJ-ita MTV care, de vineri pana duminica, este si vocea Party Guide de la ProFM Dance.

"Ne-am hotarat sa scoatem din platoul de filmare "Dance Floor Chart" si sa-i luam pe telespectatori cu noi peste tot: la cele mai cool evenimente, la cele mai nebune party-uri si in cele mai neconventionale locatii. M-am simtit grozav la filmare si sper ca si prietenii nostrii 'de dincolo de ecran' sa simta starea de bine pe care am incercat sa le-o transmit", a adaugat Oana Tache.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod