VJ Ela - "Cu un pas inainte"

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Ela -

Fana declarata a serialului "Cu un pas inainte", Ela, VJ-ita care prezinta MTV News de luni pana vineri de la 16:00 si 21:30, a avut, de curand, ocazia sa isi joace propriul rol in serial. In episodul de joi, 15 mai, de la ora 23:15, VJ Ela va merge cu un cameraman MTV la "Academia de Dans Carmen Caragiu" pentru a-i lua interviu personajului interpretat de Crina Semciuc.

"Imi placea serialul dinainte, asa ca m-a incantat foarte tare ideea de a face parte din "Cu un pas inainte", chiar si pentru un singur episod.
Admiram hainutele actorilor si m-am bucurat foarte mult sa aflu ca stilista MTV este aceeasi cu cea care pregateste costumatiile pentru dansatorii din serial. Am filmat 2 zile pentru acest episod si am avut ocazia sa lucrez cu o echipa minunata si sa vad cat de mult se munceste de fapt pe platourile de filmare. M-am imprietenit cu Crina Semciuc, care mi-a si aratat studiourile, si i-am cunoscut pe Aylin, Laura Cosoi si Smiley. A fost foarte distractiv", a declarat incantata VJ Ela.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod