"VIP Weekend" la MTV cu Andreea Esca, Florin Piersic, Valentina Pelinel, Loredana si altii

11 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


In week-end-ul 15-16 noiembrie, la MTV isi vor face aparitia 10 vedete "cu greutate" din show-biz-ul romanesc. In cadrul "V.I.P Week-end", nume precum Andreea Esca, Florin Piersic, Valentina Pelinel, Loredana Groza, Iulia Vantur, Smiley, Catalin Maruta, Puya, George Vintina si Artan de la Timpuri Noi isi vor dezvalui genul de muzica preferat, se vor transforma in VJ pentru o zi si vor stabili muzica la MTV.

"Cred ca oamenii ma considera o 'persoana foarte importanta' (VIP), deoarece intru in fiecare seara in casele lor.
Si sper ca le face placere. Ce am pregatit pentru MTV: Gloria Estefan, Madonna, Eros Ramazzoti, Robie Williams, Julio Iglesias, Gwen Stefani, Loredana sau Stefan Banica", a declarat  Andreea Esca.

Fotomodelul Valentina Pelinel va debuta in rolul de VJ MTV, marturisindu-si entuziasmul pentru invitatia primita: "Mi-a placut ideea realizarii si prezentarii unui top personal al preferintelor muzicale si de abia astept sa vad cum ma descurc. Oricum, cred ca o sa fie amuzant. Multumesc de invitatie si sper sa nu va dezamagesc."

Intrebat despre aparitia lui la "VIP Week-end", DJ-ul ProFM George Vintila a povestit ca pregateste un Top 10 de exceptie: "Promit sa tin cont de playlistul MTV, de preferintele mele si de ora la care se difuzeaza, astfel incat cei din fata televizorului sa aiba parte de o ora speciala, plina de muzica buna."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod