Vedetele sar in ajutorul sinistratilor din Haiti

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Vedetele sar in ajutorul sinistratilor din Haiti

Oprah Winfrey, Paris Hilton, Ben Stiller, Brad Pitt si Angelina Jolie sunt doar o parte dintre starurile care s-au grabit sa dea o mana de ajutor supravietuitorilor din Haiti.

Reprezentantii asociatiei "Doctors Without Borders" au anuntat ca Angelina Jolie si Brad Pitt au donat deja un milion de dolari, bani ce vor fi folositi in scop medical. Oamenii au nevoie de suport medical, de o echipa de chirurgi si de 100 de paturi gonflabile. "Noi intelegem ca raspunsul imediat este esential pentru a-i ajuta pe acesti oameni care nu mai au case, care trec prin traume inimaginabile", a declarat Brad Pitt.

Pe de alta parte, Ben Stiller a afirmat: "Oamenii din Haiti au nevoie de atentie si ajutor chiar in acest moment".
"Se pare ca multi dintre oamenii din industria filmului si a muzicii sunt interesati sa-i ajute pe oamenii aflati in situatii critice, in masura in care pot"
, a declarat pentru Associated Press, Mark Hoppus.

Original din Haiti, cantaretul Wyclef Jean, a sosit la locul dezastrului miercuri: "Nu pot sa explic in cuvinte ce dezastru este aici. Peste doua milioane de oamenii fac fata singuri acestei catastrofe. Trebuie sa-i ajutam acum".

Shakira, prin intermediul site-ului sau, ii roaga pe oameni sa faca donatii, iar Oprah si-a deschis, miercuri, show-ul de televiziune cu o rugaminte clara catre spectatori: "Este momentul ca noi sa ne unim fortele si sa-i ajutam pe cei care trec in acest moment prin clipe groaznice".

In sprijinul acestor oameni se organizeaza evenimentul Platinum Publicity's Hollywood Helping Haiti Golden Globes Lounge, iar banii stransi in cadrul acestuia vor merge direct la oamenii din Haiti.

Walt Disney Co.
doneaza 100.000 de dolari, iar Viacom Inc. 500.000 dolari.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod