Vanessa Paradis l-a felicitat pe Johnny Depp pentru logodnă

Fosta parteneră de viaţă a lui Johnny Depp, cu care are doi copii, a afirmat recent că se bucură pentru recenta logodnă a actorului cu Amber Heard şi l-a felicitat cu această ocazie.

Cântăreaţa, care s-a despărţit de Johnny Depp în 2012, după 14 ani de relaţie, din care au rezultat doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani -, nu este "supărată" că acesta s-a logodit cu actriţa Amber Heard, conform unor surse citate de site-ul contactmusic.com.

"Vanessa i-a urat fericire, nu este nicio dramă. Ea nu este supărată, ci fericită", a declarat o sursă apropiată artistei franceze pentru revista Us Weekly.

Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 27 de ani, au început o relaţie în 2012, la scurt timp după despărţirea actorului american de Vanessa Paradis.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Jurnalul unui băutor de rom", de Bruce Robinson, notează agenția Mediafax.

La rândul ei, Vanessa Paradis a început recent o relaţie cu cântăreţul francez Benjamin Biolay, în vârstă de 41 de ani, fostul iubit al Carlei Bruni-Sarkozy.

Vestea că Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard în ajunul Crăciunului, vehiculată de surse din anturajul cuplului, a intrat în atenţia presei după ce, la începutul săptămânii trecute, Amber Heard a fost surprinsă de fotografi purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu diamante, în care era montată o perlă neagră, pe care încerca, fără prea mare succes, să îl ascundă.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.



Dacă Vanessa Paradis, după un debut de carieră extrem de mediatizat - hitul "Joe le taxi" şi colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vieţii de familie, cei 14 ani de relaţie cu Johnny Depp au marcat în schimb ascensiunea actorului american, acesta fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod