Vacanta in "Laguna Beach"

Facebook Twitter Comenteaza
Vacanta in

Pentru Lauren si gasca din reality-show-ul "Laguna Beach", difuzat la MTV in fiecare vineri, de la ora 22.30, a venit vacanta de primavara, asa ca se pregatesc cu totii sa plece la Cabo San Lucas, in Mexic. Distractie, soare, plaja, bronz, cluburi, cocktail-uri si tot luxul de care milionarii se bucura ii asteapta in exoticul si insoritul Mexico!!!

Lauren, Stephen, Kristin si toti ceilalti au un program de "lux": soare de dimineata pana seara, plaja, muzica si cocktail-uri. Seara insa vin si petrecerile, cluburile, dansul si distractia "a la mexicana".
Toate lumea petrece pana in zori. Kristin insa pare se se distreze un pic mai mult decat trebuie, ajungand in bratele lui Sam, si asta chiar in fata lui Stephen, care innebuneste de gelozie. Lauren intervine si incearca sa rezolve problema care le strica vacanta si distractia. Nimic insa nu poate distruge petrecerea mexicana. O alta zi, o alta plaja. O alta seara, un alt club. La final, in ciuda micilor conflicte, toata lumea ajunge sa se distreze, sa flirteze si sa "simta" din cap pana in picioare vacanta mexicana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod