Un nou sezon din "Joey" la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Un nou sezon din

Din 31 iulie, in fiecare saptamana, de luni pana sambata, de la ora 21:30, Matt LeBlanc, Drea de Matteo, Andrea Anders si Paulo Costanzo revin cu cel de-al doilea sezon din "Joey", difuzat in premiera de Pro Cinema.

Realizat de producatorii popularului serial "Prietenii tai", "Joey" isi indreapta atentia asupra actorului aspirant la glorie cu acelasi nume interpretat de Matt LeBlanc, nominalizat la premiul Globul de Aur pentru rolul din acest serial. Nou in Cetatea Filmului si pierdut pe cararile sinuoase ale celebritatii, Joey si-a luat adio de la prietenii din New York si a incercat sa speculeze ocazia de a deveni mai apropiat de familia sa - de temperamentala Gina (Drea de Matteo, cunoscuta din serialul "Clanul Soprano") si de ciudatul sau nepot Michael (Paulo Costanzo).

In cel de-al doilea sezon al serialului, se pare ca lucrurile au luat in sfarsit o intorsatura fericita pentru Joey.
Escapadele amoroase sunt intotdeauna numarul 1 pe ordinea de zi, iar Joey se gandeste sa-si si aranjeze un "cuibusor de nebunii", in ciuda protestelor vehemente ale Ginei. Joey se bucura de o recunoastere fulminanta a talentelor sale artistice, iar filmul sau are un asemenea succes, incat acesta se gandeste ca ar trebui sa-si deschida propria companie de productie. Neprevazutul este o componenta importanta in viata lui Joey, dar totodata este si motorului acestei comedii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod