Un nou serial: "Barbati moderni"

Facebook Twitter Comenteaza
Un nou serial:

Din 15 martie, de luni pana sambata de la ora 21.30, Pro Cinema prezinta "Barbati moderni". Produs de Jerry Bruckheimer, unul dintre cei mai titrati producatori de la Hollywood, "Barbati moderni" este un serial despre trei prieteni din copilarie incapabili sa gaseasca raspunsul la  eterna intrebare: "Ce vor femeile?"
Tim (Josh Braaten), Kyle (Max Greenfield - din "Veronica Mars") si Doug (Eric Lively - din "American Pie") nu sunt in stare sa aiba relatii serioase cu femeile, fiecare din propriile sale motive.
Tim are mare succes la femei, dar nu se poate atasa emotional, Doug este in perioada de recuperare dupa un divort dureros, iar pentru Kyle, o relatie de lunga durata inseamna sa ramana la ea pana dimineata… Pentru ca vor, dar nu pot mai mult, ei isi iau un "antrenor" in problemele inimii, Dr. Stangel, o femeie cu picioarele pe pamant si capul pe umeri, care stie secretul relatiilor fericite.
Dr. Stangel este interpretata de Jane Seymour, de sapte ori nominalizata la Globurile de Aur si castigatoare a doua astfel de premii in 1982 pentru "East of Eden" si in 1996 pentru "Dr.
Quinn". In plus, Jane a mai fost nominalizata la cinci premii Emmy, din care a castigat unul, in 1998 pentru "Onassis: The Richest Man in the World". Datoria ei in "Barbati moderni" este sa-i instruiasca pe cei trei "invatacei" in ale dragostei, dar si sa le dea peste mana atunci cind o dau in bara. Din distributia serialului mai face parte si Marla Sokoloff, actrita care o interpreteaza pe Molly, genul de femeie la care cei trei aspira: frumoasa, hotarata, independenta, de cariera; barbatii nu prea pot tine pasul cu ea.
Marla Sokoloff, fosta iubita a actorului James Franco, este cunoscuta telespectatorilor pentru rolurile sale din serialele "The Practice", "Pe cont propriu" sau "Neveste disperate".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod