Un nou reality show în această vară, la Pro TV: Prezentator va fi Andi Vasluianu

Postul de televiziune pregătește o nouă emisiune pentru grila estivală de programe. Show-ul se va numi „Super Trip” şi va debuta în scurt timp.
După mai multe preselecţii la care au participat Răzvan Fodor, Ionuţ Iftimoaie, Dima Trofim sau Dan Helciug, ghidul acestei călătorii TV a fost desemnat actorul Andi Vasluianu (41 de ani). El va debuta ca prezentator al unei emisiuni de televiziune. "De abia aștept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracție si să ne bucurăm de vacanța asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm și la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs", a spus Andi.

Reality show-ul "Super Trip" îmbină perfect distracția și provocările.
O serie de concurenți, grupați în echipe de câte două persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice. Călătoria va fi una de vis, cu multe probe și provocări pe cinste. Însă un singur pas greșit poate transforma totul într-un coșmar. Perechile provin din medii diferite, cu ocupații și hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanții au șansa de a se cunoaște și de a se împrieteni, precum și de a se distra împreună în cadrul celor mai amuzante provocări.

Formatul original, "Coach Trip", deținut de ITV Studios a fost difuzat în premieră de postul britanic Channel 4.
Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de țări, precum Andorra, Austria, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsă de Zucchero Media, casă de producție care realizează și formatul "Visuri la cheie".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod