Un film 3D creat de Michael Jackson, difuzat la gala Grammy

21 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Un film 3D creat de Michael Jackson, difuzat la gala Grammy

Un film 3D creat de Michael Jackson pentru hitul sau din 1995 "Earth Song" va fi difuzat la gala premiilor Grammy, ce va avea loc pe 31 ianuarie, la Los Angeles, informeaza Mediafax.

La aceasta gala, Celine Dion, Carrie Underwood si Usher vor sustine un mini-concert in memoria lui Michael Jackson. Organizatorii galei Grammy au anuntat, miercuri, ca Jennifer Hudson si Smokey Robinson se vor alatura acestui concert-tribut si vor interpreta cantecul "Thriller".

Potrivit organizatorilor, filmul 3D creat in iunie 2009 de Michael Jackson pentru cantecul sau "Earth Song" va fi difuzat pentru prima oara in versiune integrala in cadrul acestei ceremonii.

Atat piesa cat si filmul, inspirate dintr-una dintre temele predilecte ale lui Michael Jackson - viitorul planetei -, urmau sa alcatuiasca nucleul celor 50 de concerte pe care starul trebuia sa le sustina la Londra, incepand din iulie 2009.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasile ana maria pe 9 Feb 2010, 14:22
    michael jackson

    Sunt un fan dea lui Michael Jackson si imi pare foarte rau ca a murit inainte de al putea intalni la vrun concert de al lui si sa-i cer un autograf si sa fac o poza cu el ca sa o pretuiesc toata viata mea

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod