Uma Thurman are o relaţie cu un fost iubit

Actriţa a început o relaţie cu fostul ei iubit Andre Balasz, de care s-a despărţit în urmă cu aproape un deceniu, afirmă presa internaţională.

Vedeta filmelor din seria "Kill Bill" a început o relaţie cu Andre Balasz, un magnat din industria hotelieră, la scurt timp după divorţul ei de actorul Ethan Hawke. Uma Thurman şi Andre Balasz s-au despărţit însă în 2006, după o relaţie care a durat doi ani, citată de contactmusic.com.

Relaţia marcată de numeroase despărţiri şi împăcări pe care vedeta americană a avut-o cu logodnicul ei Arpad Busson s-a încheiat în cele din urmă printr-o despărţire definitivă în 2014, iar Uma Thurman a decis, la începutul acestui an, să acorde o nouă şansă fostului ei iubit Andre Balasz, afirmă Mail on Sunday.

Andre Balasz a avut anterior relaţii cu alte câteva femei celebre, precum prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler şi cântăreaţa australiană Kylie Minogue, notează site-ul citat de Mediafax.

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria "Kill Bill".

Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără "Legături primejdioase", de Stephen Frears, şi "Producătorii", de Mel Brooks.

Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al său este cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod